...Witam Robi wrazenie !! I Ty sie łukasz wcześniej nie pochwaliłeś ,że kupujesz ???PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
eetam..wszyscy zachwalaja a to przeciez najzwyklejszy cywil nie widzi mi sie czerwony kolor. kombi to czarne,granatowe,fioletowe...
lukas poza tymi wszystkimi mega wazeliniarzami przede mna napisz ile to paskudztwo pali tylko w miescie ?
pzdr
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
yo!
po długich dyskusjach ze znajomymi doszlismy do wniosku ze trzeba zmienic kierownice niektórzy z tego forum by mieli problemy z usadowieniem sie na fotelu kierowcy gratuluje zakupu kiedy auto zostanie zgermanizowane czy zostawiasz enduro bo żona niepozwala chyba nam lukas wszystkiego niemówiasz (kiedy poznamy wybranke )
pozdro byku
Fajne auto, przydało by się do bujania na co dzień gdyby nie klekot... Szkoda że czerwony blaknie. Zrobisz coś z tym lakierem? Ja bym pomalował na granatowy metalic No i kierę zmienił na M-tech 1. Może nie ma poduszki ale przynajmniej nie straszy z rana
Cieszę się że Beemka Wam się podoba
Jak mnie znacie byle czego bym nie kupił
Co do kierownicy, to jakoś przebolejęto że jest z poduhą, w przyszlosci pewnie bedzie MTII.
CO do zawiasu to enduro jak najbardziej zostaje To jest autko do jazdy na codzien a nie do lansu Pozatym nie jest to takie enduro W porownaniu do serii stoi jakby 40/20 - 20/20 coś koło tego
Kolorek mi się podoba i napewno niebędę go zmieniał A to że blaknie, to nic strzeli sie w lato polerke i bedzie cacy
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
no dobra, a ile to pali w miescie? bo nie odpowiedziales . z podpisu widze ze tylko cykl mieszany czyli 8.6...
pytanie czysto techniczne i czy klekocze to jak beczka ?
dla mnie bomba ten twój touring, kumpel miał takiego trumniaka w zielonym metaliku, bardzo fajnie go wspominam. Auto było po przebiegu 300 tyś km, to było ok 4 lat temu, wtedy to był lans, dźwięk silnika jak na diesla był dla mnie rewelacyjny, super gada te 6 garnków mimo że diesel, beczka 300D z 5 garami może się schować, jemu paliła średnio ok 8 litrów. Kupił ją z Niemiec z serwisu bmw już ze zdjęta głowicą, bo zmarło jej sie. Chwalił bardzo tempomat i duży moment, np na zakopiance na 2 pasmówce nastawiał na 140 lm/h i jedynie co się zmieniało pod górki to spalanie na ekonomizerze. Autu nie brakowało ciągu.
Duży plus za ogólny stan techniczny, napewno nie łatwo znaleźć taką igiełke. Pozatym nie napisze że mi sie podoba bo mi sie nie podobaja kombiaki no i nigdy bym nie kupił czerwonego auta no ale jak sam napisałeś ma być przedewszyskim funkcjonalne auto i takie chyba jest więc
z podpisu widze ze tylko cykl mieszany czyli 8.6...
Kliknij sobie w te cyfry sredniego zuzycia paliwa to otworzy Ci sie nowe okno. A tam wszystko bedzie rozpisane ile w jakim cyklu i jakim stylem jazdy pali.
Co do koloru... no coz, zawsze szukam ciemniejszego auta, ale ciezko znalesc granatowa lub czarna Beemke w takim stanie zeby odpowiadal moim wymaganiom. Wiec stwierdzilem juz dawno (kupując Białą), że kolorem sie niejezdzi i najwzniejsze to stan techniczny, a kolor jak nie jest rozowy, to kazdy mi pasuje
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
z podpisu widze ze tylko cykl mieszany czyli 8.6...
Kliknij sobie w te cyfry sredniego zuzycia paliwa to otworzy Ci sie nowe okno. A tam wszystko bedzie rozpisane ile w jakim cyklu i jakim stylem jazdy pali.
wiem jak to dziala bo ( teraz bede skromny ) to ja pierwszy ten sprit monitor tu sciagnalem jakis czas temu z niemieckiego forum.
srednie spalanie w miescie wychodzi ci okolo 11.5 l ropy. to jednak nie jest taka rewelacja.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach