BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
akumulator
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2004-10-29, 14:01   akumulator

Choopaki, czy akumulator był do :cenzura:, jeżeli po 1,5 tyg stania samochodu w garażu akumulator padł :( ? Czy może to norma..Trochę się na niego wkurzyłem :evil:

Anonymous
Go
Wysany: 2004-10-29, 14:04   

moze masz podlaczone jakies zabezpieczenia ktore pobieraja duzo pradu

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2004-10-29, 14:14   

mam jakieś cudowne odcięcie paliwa dopływu, ale nie sądzę.....Chociaż może....W tym momencie to ja już nie wiem....Pieprzony akumulator....

Anonymous
Go
Wysany: 2004-10-29, 14:31   

ja tez mam ten problem ale u mnie rozladowuje podswietlenie tunelu bo cos sie stalo z kompem ze nie rozlacza no i oczywiscie alarmy . moj akumulator wytrzymuje az 3 dni hihi

Go

Wysany: 2004-10-30, 01:24   

Wiecie co.Ja tak sobie pisze na tym forum o wszystkim bo ze wszystkim mam problemy taka moja natura mi beemki sie psuja.Otoz ako.Dzisiaj pchalem DWA!!!RAZY wielkie 5 i tez mam tego dosyc ale...Zalezy jakie masz bmw sprawdz pod kanapa czy przewody nie dotykaja metalowych elementow kanapy.Druga rzecz jezeli masz sprzet audio sprawdz zmieniarke po trzecie moze zawiesil sie ktorys przekaznik.Sprawdz moze bedzie ok.P.S Sprawdz ten elektrolit.

loko

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Wawka
Wysany: 2004-10-30, 16:50   

a tak naprawde to na wyloczonym kompletnie zaplonie wez miernik normalny ustaw go na mierzenie amperow i zdejmij kleme z + i podlacz tam miernik w obwod... jeden biegun miernika do klemy a drugi do + na aku... oczywiscie minusowa klema zostaje na miejscu... wtedy miernik ci pokaze ile pradu ci ubywa, wtedy mozesz po kolei na podlaczonym tak mierniku wyciagac po jednym bezpieczniku i wkladac go zpowrotem i jesli po wyjeciu ktoregos z bezpiecznikow spadnie ten pobor to wtedy znaczy ze akurat na tym odwodzie masz uplyw pradu... wtedy tylko wystarczy sprawdzicz od czego jest ten bezpiecznik i sprawdzac urzadzenia podpiete pod niego... :-/

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: