mam bardzo słabe ogrzewanie w kabinie (e34 2,5 tds) i to po ustawieniu tem. na maxa, wentylator tez musze włączyc prawie na max, ktoś wie czy tds sie sam odpowietrza, czy trzeba mu pomóc. Jeszcze jedno, czy klima ma z tym coś wspólnego, bo po włączeniu mi nie chłodz (podejrzewam że nie mam czynnika chłodzacego) prosze o infor.
Otwórz schowek i zobacz czy masz filtr kabinowy (bedzie taka vlepka w widocznym miejscu informujaca o tym) - na 100 % do wymiany.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
na pewno mam, jeszcze go nie wymieniałe, teunie mam dopiero pół roku, juz pedze, oczywiście bez filtra ogrzewanie powinno juz chodzic na 100%, dzieki bbb..
[ Dodano: 2007-03-04, 12:52 ]
cześc kirku, dziekuje za wcześniejsza pomoc z kodem do mojego radia, napisałem do mariusza-szkocja niestety jeszcze jest nieuchwytny, dalej musze z tranzystorkiem jeździć
[ Dodano: 2007-03-05, 19:02 ]
juz wszystko gra, ogrzewanie i klima na 100% hula, miałeś racje Kirek to był zawalony filtr przeciwpyłowy, serdecznie dziękuję