A wiec witam
Czasy sie zmienily i wszystkie E30 zostaly zamienione na
BMW 728i E38 99r po faceliftingu
Oodrazu ostrzegam auto nie wyglada rewelacyjnie jest w oplakanym stanie ...
Jak narazie jest na zimowych felach wiec sie nie czepiajcie ...
szału nie ma, powiedz jak takie coś jedzie z tym silnikiem
Nie jedzie dlatego aktualnie koncza dostrajanie skrzyni i programowanie wszystkigo z nowym motorem .
Szalu nie ma ale jak narazie na moj stan konta i zarobki a przede wszystkim wiek,niestac mnie na 750i jak dla mnie to duze osiagniecie z ktorego jestem szczesliwy,wiadomo ze nie wszystkim a nawet nikomu moze sie nie podobac
Duży +++ za szyby, za to że nie srasz ze strachu że psy będą Ci co 2 dzień dowód zabierać, podoba mi sie bardzo taka 7, jak bym miał kase to napewno bym taką postawił obok e30
zakupiłes 2.8 po to aby włożyc 4.4 troszke mało pomyślane
Nie planowalem swapowania motoru ...
Docelowo mialo byc E38 po facelifcie, ale jak dostalem motor ze skrzynia i reszta gratow za 4k
To juz go wzialem i wsadzilem zwlaszcza ze M52b28 sprzedalem za 3k ze skrzynia
Poza tym nowy silnik byl kupiony w PL serwisony z orginal przebiegiem 120k wiec mysle ze wyszlo na plus bo kosztowalo mnie tylko wlozenie silnika ( po kosztach rodzinny warsztat) i zaplacenie za zrobienie elektroniki
Fele leza w garazu 18 z rantem 8,5 przod ale czy beda zalozone nie wiem kusza mnie 19 od M6
Limuzyna limuzyna to sie czuje komfort a jest i czym depnac pod reka niczego nie brakuje
Pomimo ze mam 21 lat znudzilo mnie juz codziene telepanie E30 na -60 -60 czy tam dupe na -40 , teraz wole poplywac pontonem a nastawiac kregi w weekendy na taczce )
Wiec nie ma co sie martwic E30 jest i zawsze bedzie na weekend bo weekend ale jest , tego auta nie mozna sie pozbyc
Fele beda 18 niebawem moze cos kupie ciekawego ... Felgi to nie problem problem to opony urzywek nie toleruje