siema gujo ! ori rieger ... wolal bym bez neigo no ale .. jak juz jest .... wywal ta naklejke z pzredniej szyby walnij ja na glebe sporo i jakas wieksza felge ! bedzie w maire ok
a jak chcesz kozaka na majowke zmien zderzaki na oryginalne z jakimis fajnymi pokdladkami i pozloz na glebe - napewno wieksza przykuje uwage niz teraz !
nie przejmuj sie tym co pisza inni wpadaj na zlocik - jest to otwarte spotkanie wiec nie ma konkretnych kryteriow wygladu samochodu jednak musisz wziac pod uwage to ze jest to forum ktore tworzy wiekszosc ludzi dazacych oryginalowi wiec kazda wielka naklejka czy rzucajacy sie w oczy spoiler jest krytykowany
pozdro
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
Samochodzik nawet O.K. gorsze widziałem. Tak jak koledzy pisali wcześniej troszke zmian i bedzie dobrze. Na majóweczke mozesz jechać bez krepacji gwarantuje Ci że będą tam takie wynalazki że te jakies małe niedoskonałości nie bedą zauważalne .
Pewnie będe nie oryginalny i monotematyczny ale jak juz jakies dołladki pod przod to od IS-a albo M-Technik. I koniecznie naklejeczki przełożyc na malucha albo poloneza
P.S.
postaraj sie zdobyc plastik osłoniający wiązke elektryczna i może ten czerwony z dekla usunąć, jak sie da
gujo, a nie mowilem
narazie to poczatek komentarzy ale najwazniejsze ze masz spoko do tego podejscie i nie walisz babskiego focha. marka sie liczy.
jak nie chcesz pchac wiecej kasy narazie na wymiane spoilerow to walnij ja maxymalnie na glebe,zdejmij te naklejki .
El Menello masz racje jak bym mial siano to bym to pozmienial wszystko ale nie mam jak na razie robie wszystko z kieszonkowego w sumie nie jestem zwolennikiem skrzydel na klapie dlatego nie posiadam tam nic chcialem zrobic ja troche inna http://wp1016621.wp027.we...1456/f01456.htm wiem moja przypomina ja w malym stopniu moze nie jest za piekna ale powiem wam ze moim najwiekszym marzeniem jest taka wlasnie http://wp1016621.wp027.we...1222/f01222.htm no ale tak wyszlo ze pod nie wiem jakims wplywem emocji kupilem to cale ospojlerowanie no i jest jak jest i spoko naklejke sciagne.
o kqrwa zbite z ciebie robią, masz szczęście że na razie nikt cię nie zrównał z ziemią...
a menel to cię tylko podpuszcza
jak bym podpuszczal to juz wyzwal bym go od agro tjuningowcow itd a nie o to tu chodzi. jak zawital na to forum i zaczyna dopiero zabawe z beemkami to trzeba dac troche na luz.nie kazdy musi miec od razu np.super 325 w mtechniku II i na felach car line.
oczywiscie ze jestem przeciwnikiem takich riegerow ale liczy sie chyba zeby chlopak umial sie napic wodki z innymi a nie marudzenie.
teraz to dzieki wam wiem ze musze zaczac odkladac na komplecik mtechnik II a te oddac niech przerobia na reklamowk. muslalme ze z wieszku juz bedzie ok sciagne tylko ta naklejke lub zwykla czarna zalorze i bedzie lepiej chcialem juz sie brac bardziej za srodek jakas skóre walnac w 2 kolorach albo w jednym kremowym juz kupilem 2 monitorki i dvd chcialem jeden montowac w nawiew centralny ale chyba musze zajac sie znowu wygladem
teraz to dzieki wam wiem ze musze zaczac odkladac na komplecik mtechnik II a te oddac niech przerobia na reklamowk. muslalme ze z wieszku juz bedzie ok sciagne tylko ta naklejke lub zwykla czarna zalorze i bedzie lepiej chcialem juz sie brac bardziej za srodek jakas skóre walnac w 2 kolorach albo w jednym kremowym juz kupilem 2 monitorki i dvd chcialem jeden montowac w nawiew centralny ale chyba musze zajac sie znowu wygladem
jezu..... te monitorki dvd mnie zabily walnij jeszcze PS2 i 30 calowy monitor komplet mt2 heh za same spinki zaplacisz prawie 500 zl
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
gujo wazne ze jest chec doprowadzenia jej do porzadku. zobaczymy co ci z tego wyjdzie. w kazdym razie malo jest przypadków jesli ktos robi beemke na gorsza niz byla lub zmienia na gorsza ( pod wzgledem agro ). ale jednak sa i ostatnio taki byl.