siemka
mam kolejne pytanko, tym razem odnosnie felg, mam okazje kupić oryginalne MPower'ki za 300 Ero (do negocjacji ), z tym że jedna jest wgieta w jednym miejscu na zewnątrz i w jednym od wewnątrz, gdzie mogę to naprawić w 3mieście?
[ Dodano: 2007-02-20, 22:04 ]
wgięcia sa na około dwa mm, moze wiecie też ile coś takiego kosztuje
[ Dodano: 2007-02-20, 22:04 ]
naprawa oczywiście
[ Dodano: 2007-02-20, 22:07 ]
moja kobietka mieszka na Osowej, podobno gdzieś tam jest duze centrum które się tym zajmuje, jesli ktos ma dokładny namiar, byłbym wdzięczny
Dużo duzych zakładow wulkanizacyjnym ma opcje prostowania felg jak nie na miejscu to gdzies popychaj dalej i jest proste, z doswiadczenia wiem ze to stare cwaniaki gdy przyjedzie sie z takim samym wgiotem ze zwykłymi 15" a fajnymi felgami np. 17" to cene podają inna ;]. Podsumowac można masz kozak felge placisz tez kozak
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
wiem że cena jest kozak, tyle że musze je jeszcze przywieźć do Polski z Irlandii :):)
[ Dodano: 2007-02-20, 22:36 ]
a tutaj na miejscu naprawa to porażka
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-02-21, 08:18
proponuję książkę telefoniczną, albo panoramę firm
BTW - zależy jak jest zniszczona ta felga
bardzo fajne felgi
poszukaj też na niemieckim e-bayu i na allegro - często są dostępne pojedyncze felgi - lepiej nawet dołożyć trochę i kupić nieprostowaną - ostatnio jeden gość na allegro ogłaszał, że ma ok. 1tys pojedynczych felg
a tam...
dobry zaklad bierze od rozmiaru... a nie od wzoru... delikatne zagniecenia rantu mozna robic bez strachu... orginalna felga nawet po takiej reanimacji i tak jest kilka razy lepsza bardziej wytrzymala niz te wszystkie wloskie G**** i felgi alumiowe budzetowe/z najnizszej polki... jedyne co to pozniej popros zeby przy Tobie zalozyli na wywazarke i sprawdz czy prosta... zreszta profesjonalisci daja gwarancje na naprawe