Witam, koledzy potrzebuje informacji o jakims parkingu strzezonym w okolicy ul. Słonecznej na mokotowie o ile sie nie myle, poniewaz jade na delegacje i bede w jakims hotelu karat na tej ulicy a oni nie maja takowego parkingu i strach bedzie niunie na noc sama na ulicy zostawic, jak ktos jest z tej okolicy i moglby mi takie info zdobyc to bede bardzo wdzieczny... pozdrawiam
Hehe znajde ją, dzieki ze sie przyznałes jak cos to wiem juz u kogo szukać ,i na noc ze dwa tłoki wykręce , dzieki PioterW za info zawsze to juz coś...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-12, 15:11
dzikus, to mam inny sposob. wezme ja od ciebie na ta noc, zaleje za swoje i polansuje sie do rana..a jak wstaniesz podjade i odstawie ci pod hotel.
hmm?
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-12, 15:22
spoko, nie peniaj. nie jestem z tych co pala gume. ja wole laanss lokiec za okno i powoze sie pomiescie twoja siodema. zawine pare lachonow i bedzie git.
Wyciągnij jeszcze jakieś bezpieczniki spod maski (pompa paliwa choćby) jak zostawiasz autko same na dłuższy czas. Zawsze cos pomoze
Wysany: 2007-02-12, 23:22
dokładnie - bez bezpieczników na lawete nikt nawet nie zechce wciągać
a jak zostawisz auto na porządnym parkingu strzeżonym, to dostajesz kwit i nikt Ci go nie ruszy
po Warszawie wszędzie można się dostać metrem, autobusem, badź tramwajem, więc samochód nie jest konieczny ... choć oczywiście milej wozi sie dupsko czymś wygodnym i nieśmierdzącym współpasażerami
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2007-02-12, 23:26, w caoci zmieniany 1 raz
kurde ale rzeczywistość jest okrutna...
żeby porządny obywatel musiał się martwic:
czy jak postawię auto (dajmy na to) pod kinem,
i wrócę po 2 godz. Czy bedzie jeszcze stało??