Ciekawe czy na dzień dzisiejszy płaci się ten podatek czy nie? Kolega dzisiaj rejestruje samochód to się dowiem, ale jak znam życie to pewnie będzie musiał wybecalować 5 paczek.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-02-12, 13:46
ja rejestrowałem na początku roku, to ściągali
wiadomo jakim źródłem informacji jest szukający sensacji Dziennik ... ale trzeba się będzie zainteresować
Na dzień dzisiejszy pobierają ten podatek, jak znam życie to się szybko nie zmieni, będziemy płacić i później walczyć o zwrot, a i tak zrobią tak, że nikt nie zobaczy ani grosza.
pozdrawiam
o==00=oo
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
w zeszlym roku placilem 500pln i chyba nawet gdzies mam przelew ale watpie zeby cos z tego bylo... bo skoro za nowke sztuke w salonie tez biora... zreszta nie ma nic podane ze niby z jakich przyczyn mialoby byc zwracane czy cos... a skladanie wniosku zeby oddali bo inni skladaja to bezsens i strata czasu
spokojnie jaqub. trzeba poczekac na wyrok trybunalu konstytucyjnego. a wniosek o rozpatrzenie zasadnosci pobierania tej oplaty podobno juz tam zawedrowal. glownie chodzi o nierowne traktowanie ludzi ktorzy kupuja w polsce i tych ktorzy kupuja w innych panstwach unii. kupujac w polsce nie placi sie tego a w przypadku sprowadzanych trzeba bulic kasiure.
spokojnie jaqub. trzeba poczekac na wyrok trybunalu konstytucyjnego.
Polska to nie USA u Nas nie ma tak ze jak jeden sad orzeknie ze nie mozna to wszystkie sie do tego stosuja... i kazda sprawa jest traktowana oddzielnie...