ostatnio mi jakis koles powiedzial ze "twoja wiejska beemke objezdza wiekszosc seryjnych aut" scigam sie z jego ojca mercedesem w przyszlym tygodniu - sie chlopak pograzy
jakis czas temu tez jeden twierdzil ze 18-letnie auto nie ma szans z mercem jego ojca ...
Ja swoją 23-letnią bemką zmiażdzyłem "szybkie i wściekłe" auto czyli Mitsubishi Eclipse 2.0 16v z roku 99 , koleś na 400 dostał baty takie że aż mu głupio było
Gdzieś mam filmik, moge zapodac żeby nie było że ściemniam
a zakłady są? - szkoda, że to tak daleko
BTW - fajnie, że na świecie sa jeszcze tak oddani fani forda
Ty sie od Forda odsmerfuj ja mialem przez dwa lata forda i tam przynajmniej szpera byla a nie to co tu a tak na powaznie to jakis fajny focus w fajnym tdci albo jakis mondek tdci - wcale bym sie nie obrazil tylko ze naped nie taki
ja jakies 2 tygodnie temu na alei pookoju ze swiatel startowalem z fokusem dokladnie z pod estakady na alejke i ? i smiechu warte a mialem jeszcze zwezke zalzoona i sie ze swiatel zebraac nie moglem srasznie wyslizgany asfalt a moje kapcie zimowe jak sliki ale dalem rade no problemo w czwartek zapodam zdjecia sekwencji w moim aucie to bedzie milo sciganie sie z pod swiatel jest extra tymbardzij jak stoi jakies auto za 40 tysiów a w nim koles ze zlotym rolexem i laska obok chce sie popisac a tu TAAAAAAKIII zonk bo mi rure tylko powacha 8)
ps. ten kolo z tego fokusa to moze zartowal a ty na powaznie wziales
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
marvin ... no i zaraz sie dowiesz jakie maja mocne rowery i objechali mini autobusy na swiatlach idt..itp...
tu sa spokojni ludzie i nie znosxza takich wybrykow!!!
przepraszam juz nigdy nie bede sie sciagal nawet z polonezem ........................ i am not dres with bold head and no brain kazdy kocha swoja bunia "plynac sobie 80 na godzinke " ale niekeidy jest taki impuls zeby jej wstawic ....... i wy spokojni ludzie dobrze o tym wiecie szczegolnie 6 garowki a ja mam tylko isa ps. ja mam chociaz tor profesjonalny do wyzycia sie tzn "doskonalenia jazdy w trudnych warunkach bocznych"
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy