Wysany: 2004-10-21, 18:17 to chyba nie byla kaluza:)
Juz chyba wiem co jest nie tak:) zapomnialem ze padal deszcz(stad ta woda na podlodze)
wlalem 2 litry wody przez kratke wentylacyjną pod przednią szybą(od strony pasazera) i woda zamiast spływać po nadkolach spływała do kabiny ale nie wiem w ktorym miejsu. co moze by spie...ne(zatkany odplyw- jak do niego dotrzec?) jak tam sie dostac zeby zobazy ktoredy sie leje do srodka?wyjac schowek? o czego zaczac??????
bylo na forum ale bardzo prosze o odp
dzieki
duchPW [Usunity]
Wysany: 2004-10-21, 18:53
... a jakią masz bryczkę loko_bmw, poza tym, że bmw?
Mam to samo.Skorodowała blacha ściany grodziowej miedzy komorą silnika a kabiną ( brak odpływu pod kratką wlotową wentylacyjna na masce ).Niestety tylko blacharska robota. I koniecznie trzeba udrożnić spływ wody spod kratki wentylacyjnej - pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
duchPW [Usunity]
Wysany: 2004-10-21, 20:43
a zanim to, to może odpływ się zatkał - trzeba ustalić jakim bolidem porusza się poszkodowany, żeby powiedzieć gzie szukać konkretnych rzeczy do sprawdzenia
Mam to samo.Skorodowała blacha ściany grodziowej miedzy komorą silnika a kabiną ( brak odpływu pod kratką wlotową wentylacyjna na masce ).Niestety tylko blacharska robota. I koniecznie trzeba udrożnić spływ wody spod kratki wentylacyjnej - pozdrawiam - henry
jak nie masz na blacharza to zywica + maty i tez bedzie trzymalo ... no ale wiadomo ze to nie to samo.
to wcale nie musi byc to skorodowane.... woda stamtad leci na boki i dopiero pod blotnikami splywa w dol.... moze w okolicy przedniego glosnika przy nodze ma dziure i woda plynaca po scianie splywa do kabiny.... musi wyjac najpierw dywany i zobaczec gdzie nalatuje... bez tego nic nie wymyslimy