wiec od dluzszego czasu moja 7ka nie jezdzi bo cos mi nawala skrzynia,,,mialem ja oddac do naprawy ale koszty moga byc wieksze ..wiec narazie mam pare pytan bo moze zlokalizuje/my problem mojej skrzyni...
skrzynia 5hp24..
robilem wymiane oleju z filtrem i nic niie pomoglo..
i mam pare pytan..
..po 1wsze...w skrzyni 5hp24 gdzie sie znajduje sterownik czy inaczej modul czy jak mu tam..czy znajduje sie on w skrzyni czyli czy trzeba ja wyjac itp..czy moze gdzies obok ..
po 2ie czy ktos wie czy jest w skrzyni mojej takie cos jak pompa oleju..jesli tak to tez pyt gdzie jest czy w skrzyni czy nie..
w poniedzialek wymieniam na prawidlowy akumulator bo nie dos ze mam jakis stary bosch ktory ciagle sie piepszy..to do tego ma 85ah a powinien miec 110ah..
przypomnialem sobie ze jak wymienialem kiere to czesto odlaczalem aku . ze 20 razy..wiec przez jakis czas nie bylo pradu w aucie..wiec moze .przypomne ze nie raz odpalalem za pomoca klem..mam takie pytanie..po 1wsze...w skrzyni 5hp24 gdzie sie znajduje sterownik czy inaczej modul czy jak mu tam..czy znajduje sie on w skrzyni czyli czy trzeba ja wyjac itp..czy moze gdzies obok ..
po 2ie czy ktos wie czy jest w skrzyni mojej takie cos jak pompa oleju..jesli tak to tez pyt gdzie jest czy w skrzyni czy nie..
w poniedzialek wymieniam na prawidlowy akumulator bo nie dos ze mam jakis stary bosch ktory ciagle sie piepszy..to do tego ma 85ah a powinien miec 110ah..
przypomnialem sobie ze jak wymienialem kiere to czesto odlaczalem aku . ze 20 razy..wiec przez jakis czas nie bylo pradu w aucie.. no i nie raz odpalalem moja 7ke za pomoca klem..