Ostatnio zmieniony przez el-viz 2007-03-11, 22:52, w caoci zmieniany 1 raz
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-09-09, 20:30
najtaniej jest w link4... ale jakoś nigdy mi się nie chciało do nich zadzwonić, bo trzeba czekać aż przyślą polisę itd. a zazwyczaj człowiek wszystko robi na ostatnią chwilę
hmm.niezupełnie.w zeszłym roku Jeep Grand Cherokee 4.0 w Link 4 zawołali 560pln, Cigna STU 380pln wraz z NW stawki za rok płatne jednorazowo 60% zniżki.
w tej chwili oba auta mam ubezpieczone w Cigna STU.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-10, 00:40
ja tam jestem " z miasta" 8) i mam w linku 4. czekam na wycene z samopomocy wiec zobaczymy jak mnie potraktuja. o to chodzi ze nie wazne gdzie sie ubezpieczysz takim trupem bo ac i tak nie masz wiec tobie to i tak zwisa i powiewa, najwazniejsze gdzie bedzie koles ktory w ciebie przylozy.
... o to chodzi ze nie wazne gdzie sie ubezpieczysz takim trupem bo ac i tak nie masz wiec tobie to i tak zwisa i powiewa, najwazniejsze gdzie bedzie koles ktory w ciebie przylozy.
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-09-10, 16:40
PioterW napisa/a:
najtaniej jest w link4... ale jakoś nigdy mi się nie chciało do nich zadzwonić, bo trzeba czekać aż przyślą polisę itd. a zazwyczaj człowiek wszystko robi na ostatnią chwilę
niby zapewniamy 2-3dni poczta polska, menel nie daj sie zrobic na nastepny rok pewnie bedziesz mial "troszke" drozej chyba ze masz status vip ale raczej watpie
Samopomoc jak sama nazwa wskazuje sam se.... , ale nie zawsze licza MK(mlodego kierowce)
MTU PTU i inne tuw'y jak POCZTOWY to straszny kał ale jesli sie ubezpiecza samo oc czytaj placisz podatek to tam gdzie jest najtaniej
nie badz frajerem jak ludzie z PZU zaplaci drozej bo ufa firmie ze niby nie mial problemow itp. jak ich slysze to wybucham smiechem
co innego jesli juz dostajesz cos ponad samoego oc np. w Linku
-ubezpieczenie szyb
-AST
-NNW(10tys)
-AST mieszkaniowe(HH)
to dajemy w L4 do zwyklego oc nie wiem jak jest w innych firmac
wtedy sie mozna zastanowic gdzie i za ile sie ubezieczyc
ZAWSZE pamietajcie o NNW!!!! w razie czego jakas kasa dla was z samego OC
[ Dodano: Nie Wrz 10, 2006 4:42 pm ]
JacekG napisa/a:
tylko nie trupem! tylko nie trupem!
a AC mam
moze i masz tylko w razie czego co z niego dostaniesz??? jak z udzialami, wykupiles amortyzacje czesci? raczej watpie, zrobisz dzwona i jesli nie znajda wylaczenia np. przekroczyles dozwolona predkosc to moze ci wyplaca tyle co kot naplakal.....
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-01-31, 23:57
odgrzebalem stary temat ale sadze ze komus sie to przyda. znalazlem linka do ubezpieczyciela na terenie warszawy ( inne rejony tez sa) i strasznie malo wyszlo za caly rok bo tylko 473 zl gdzie w linku place okolo 850pln http://www.ubezpieczenia-...r_oc#calculator
ps. acha, firma jest ta sama. jakies AB PORT .ale i tak jakos tanio
No tutaj naprawdę taniocha,ja do tej pory najtańsze było MTU, na moja BMW kosztuje mnie na rok 500zł a tutaj 307zł,tylko w tej firmie pewnie wszystko przez telefon.
AB PORT to multiagencja. Ubezpoteczyłem sie u nich tzn wyszukali mi najlepszą ofertę i faktycznie jestem zadowolony. Ale niestety nie ma co sie sugerowac kalkulatorami z ich stron www. W rzeczywistości wyjdzie wiecej.
nowa firma musi wejsc z konkurencyjnymi stawkami żeby kasy i klientów nałapać.Na stronie jest kalkulator wieć online można składkę policzyć.
Nie do końca jest tak że OC to można mieć byle gdzie, ale chyba już o tym pisałam.
Czasem lepiej dopłacić 50-100 zł i mieć pewność że firma zlikwiduje szkodę.
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-02-01, 10:18
belisama napisa/a:
...Nie do końca jest tak że OC to można mieć byle gdzie, ale chyba już o tym pisałam.
Czasem lepiej dopłacić 50-100 zł i mieć pewność że firma zlikwiduje szkodę.
ale po co Ci ta pewnosc jesli mozesz placić "podatek" taniej to tak rób nie ma sensu placic za OC w firmie gdzie jest drozej bo wiesz ze jest fachowa bezedura
menel ty napewno nie masz samego oc pewnie jakies dodatki i nawet o tym nie wiesz
podaj na pw swoje imie i nazwisko znajde cie w bazie i sie okaze
pozdro