o ta z allegro kiedys pisalem do goscia bo bylem nia zainteresowany (a bylo to ponad pol roku temu i byla o ladnych kilka tysiecy drozsza) i dostalem odpowiedz ze wymianiane bylo swiatlo, i malowany byl chyba blotnik i pas przedni .. czy jakos tak .. w kazdym badz razie ze zdjec wyglada naprawde ladnie ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Widze że auto bardzo ładne sciągnąłem w zeszłym roku identyczne wnętrze masz takie same co w mojej tylko kolor drzewa innyte progi i listwy zderzaka zostaw tak jak jest jedyne co bym zmienił to koła na M-SYSTEM II.Auto pierwsza klasa
Pozdrawiam
a co tym lusterkom brakuje??
KUKI szkoda, że nie zdążyłes z tymi poprawkami na Majówkę, byłoby chyba najładniejsze e34 na zlocie....
Hehe koledze pewnie chodzilo o to ze wszystkie golfy pazdzierzowe zakladaly te lusterka a'la M3 i potem na samych bawarach nie wygladalo to fajnie. Naszczescie teraz wszystko wraca do normy i znow zaczely mi sie podobać takie lustra
A co do autka to naprawde kozak ale po co ja to pisze juz i tak za wiele midu ci polali na uszy.
Pamietam jak dziś jak ktoś kiedys napisał
Cytat:
Eeee no wszystko fajnie ale te srebrne u dołu wyglada tak nieco wieśniacko
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-05-09, 14:15
Gniewek89 napisa³/a:
RoboCop napisa³/a:
southOFheaven napisa³/a:
ladna 8) tylko te lusterka..
KUKI szkoda, że nie zdążyłes z tymi poprawkami na Majówkę, byłoby chyba najładniejsze e34 na zlocie....
Hehe koledze pewnie chodzilo o to ze wszystkie golfy pazdzierzowe zakladaly te lusterka a'la M3 i potem na samych bawarach nie wygladalo to fajnie. Naszczescie teraz wszystko wraca do normy i znow zaczely mi sie podobać takie lustra
Cytat:
mam w d... co zakładaja w golfach czy innych badziewiach skoro ten wzór luster to wynalazek BMW, auto jest w rzadkiej limitowanej serii, to jak do niej nie pasuja takie lustra do w której będą wyglądały dobrze...
a te doły na srebrno to juz prawdziwy odjazd
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
KUKI, dobiero gdy zajrzalem do samochodu miesiaca i zbaczylem ta fote co wystawiles..... wszedlem tu i jestem pod wielkim wrazeniem! PIEKNA sztuka i foty zajebiste!!! Mam nadzieje ze w maju wygrasz
Cytat:
mam w d... co zakładaja w golfach czy innych badziewiach skoro ten wzór luster to wynalazek BMW, auto jest w rzadkiej limitowanej serii, to jak do niej nie pasuja takie lustra do w której będą wyglądały dobrze...
a te doły na srebrno to juz prawdziwy odjazd
Doly fajne tak mi sie poprostu skojazylo
A lusterka teraz dopiero znow fajnie wygladaja jak niema ich na co 2 aucie
profil opon jest 45 przód i tył nizej juz nie zejde bo i tak jest mało a zawias jest maks twardy a przy naszych drogach to i tak trzeba omijac dziury bo szkoda felg
_________________ BY�O 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach