hej,
Kujon jakie gustowne gey - looki miales w tej coupe.... hihihihi....
powiem szczerze, ze mi mniej czasu zabralo nawrocenie sie na dobry gust jesli chodzi o BMW.... jeszcze rok temu mowilem, ze black hella to nigdy a jakos od dwoch tygodni jest u mnie na aucie.... hihihi...
BEEMKA-KLUB nawraca ludzi
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Nie wiem czy 5 lat temu by sie ktoś tutaj śmiał . W sumie to kawał czasu i kiedyś coupe w e36 to było coś . Auto było dobre jak je kupiłeś nie trzeba było nic zmieniać .
Nie wiem czy 5 lat temu by sie ktoś tutaj śmiał . W sumie to kawał czasu i kiedyś coupe w e36 to było coś . Auto było dobre jak je kupiłeś nie trzeba było nic zmieniać .
dokładnie jak piszesz
Szkoda że zlikwidowali dawną galerie na BKP bo bym wam pokazał jak kilka lat temu , ludzie podniecali sie coupetą, jak kupowałem ją to na allegro wszystkich BMW było 60 sztuk, tak tak 60 i nie pomyliło mi sie , nowa coupeta pojawiała sie raz na pare miesięcy, nie było 40 stron z samymi trójkami, a o takim sprowadzaniu jak teraz to sie jeszcze ludzią nawet nie śniło !
Tak, pamietam jak 9 lat temu wujek mojej kumpeli przyjechal na jej komunie zolta E36 w coupe. Ale bylo wtedy zainteresowanie beemka! Heh, pamietam jak chodzilismy dookola niej i sie podniecalismy.
Kiedyś kolega kupił czarną 325i coupe. Założył AEZty 5-ramienne 9/17 z wielkim rantem. Było to jakieś 10 lat temu. Mało nie padłem jak to zobaczyłem... Postawiłem sobie za cel - mieć kiedys coupe E36.. czas niestety to brutalnie zweryfikował.