Hehe ja miałem to samo z tymi linkami.
Przeslal mi ktos (obcynumer) Link jakis dziwny , klikam ottorzyc mi chcialo Firefoxem i przegladarka sama sie wylaczyla.
To madry Gniewek wziol skopiowal w IE link
Dalej juz szybko avast zaradził ale i tak smiechawe zemnie maja niemala , biorac pod uwage ze kiedys nie chcialem otworzyc linku z reklaa Hondy Civic na ktorym ni ebylo "www" tylko numer IP
Ja tam dawno nic dzwinego nie dostałem ale był taki czas, że chyba codziennie dostawałem od nieznajomych jakieś zaproszenia na stronki, pamiętam też, żę było kilka pod rząd tych samych wiadomości a w nich link www.google.pl, dziwne
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-01-24, 21:55
no dobra, jest tu ktos kto mi pomoze?
odinstalowanie i zainstalowanie nie dziala. nowe konto moge zalozyc ale nie moge wgrac listy kontaktow z pulpitu( mam tu plik zapisany). zapomnialem na jakiego @ rejestrowalem i dlatego nie moge zrobic przypomnienia hasla a o to sie chyba rozchodzi...
El Menello, braciak miał to samo ... pewnego pięknego psia mać dnia, gg padło. Chyba 2 miesiące miał zastępcze bo stare nie działało, nawet po formacie, podejżewam że Twoje też już nie będzie działać
Zakładaj sobie nowe , szkoda sił i nerwów
no dobra, jest tu ktos kto mi pomoze?
odinstalowanie i zainstalowanie nie dziala. nowe konto moge zalozyc ale nie moge wgrac listy kontaktow z pulpitu( mam tu plik zapisany). zapomnialem na jakiego @ rejestrowalem i dlatego nie moge zrobic przypomnienia hasla a o to sie chyba rozchodzi...
Menel, u mnie to samo. Znajdz sobie starszą wersję GG, np GG 7.1, powinno pomoc