to nie jest pełne wyposażenie
nie wiem czy ma próżniowe szyby i nie ma grzanej kiery
tak po za tym jest to co chcialem (po za automatem - ponoc takiego wypasu nie ma w manualach) i jeszcze kilka extrasów.
Pierwsze w kolejności do kupienia będą felgi od 18" do 21"
jezdilem tak 2 tyg temu po Krakowie E38 z 20" - prezencja super - same fele kosztowaly ponad 10tys PLN ale oddzielnie nie chcial sprzedac
Tak serio to planuje 20" ALPINA
no pieknie autko moich marzen...:)
cudo, jak porobisz wieksze foty to bede very very happy..
no i mam nadzieje ze sie bedzie dobrze spisywac, 4.0 to podobno najlpsza opcja co do E38, ciekawe ile bedzie palic...gratulacje super furki..pozdrawiam
I co tu sie produkowac - to jest własnie 7ma i lepszej narazie nie ma 8) 8) 8)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dobrze że nie napisałeś "Pełna opcja" bo czegoś takiego w BMW nie ma ...
Co do koloru to jedyny słuszny a nazywa się : Oxfordgrun
jak czytalem w Polsce ogloszenia to 90% jest w pełnej opcji i k... żygać mi sie chce bo od razu widac ze ludzie nie maja pojecia co sprzedaja. Dlatego zlamalem kolejna zelazna zasade "kupuj auto w kraju" i kupilem w szwabowni.
Mam nadzieje ze nie bedzie zlom tak jak audi ktore wziolem w kwietniu zeszlego roku brrr...
Co do autka to jade w piątek do Nemiec i w poniedzielek w nocy lub wtorek rano bede mial juz zdjecia to wkleje
[ Dodano: Nie Kwi 16, 2006 11:06 am ]
Zdjęcia troche spóżnione, ale juz są. Brak czasu poprostu
Skorzystam z okazji odkopania i powiem, ze na E38 nie ma rownych jednak...a jak sa to tylko w cabrio
Sama w sobie ma cos, co wywoluje swietne wrazenia.