Coz moge powiedziec piekna, piekna i jeszcze raz piekna...
Po lifcie z jasna skorka - masz to wszystko co Tygryski lubia najbardziej
Tylko silniczek moglby byc 4.0 litrowy
Gratuluje udanego modelu..
Moze kiedys tez sie doczekam e38
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
witam ... sliczna becia ... tylko nic nie zmieniaj ... no moze jakies felgi ... ale .... te sa ok..
Jak znam 7ke to jest to maniak felg dlatego napewno zobaczymy jego Niunie w różnych trzewikach
HeMP napisa/a:
ps. daj tyl na glebe bardziej ...
Na to też raczej będzie można liczyć.
Mam racje 7ka ?
okero21 oczywiscie wszystko w swoim czasie... napewno nie raz bedzie miala rozne felgi o roznych rozmiarach...a co do obnizenia z tylu..sprezyny juz czekaja ..wiec to kwestia czasu..
i moim skromnym zdaniem kazde auto zasluguje na glebe..nawet e38..nie znosze duzej luki miedzy opona a blotnikiem..
Hmm. no coz mozna powiedziec. Totalny lans Jesli to prawda, ze "zonglujesz" felgami to bedzie wiele milych spojrzen. I tak teraz juz masz duzy szacun. Auto naprawde sliczne, gleba jest "w planach" - cud miod
Jest piękna... powiem nawet że najpiękniejsza 7mka jaka wyszła do tej pory.
Ale to nie znaczy że nie może byc piękniejsza, ja bym zwalił ją na glebe + jakieś 19-20" oryg. Alpiny i wtedy będzie kozak w p.. ..u
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
a co do obnizenia z tylu..sprezyny juz czekaja ..wiec to kwestia czasu..
i moim skromnym zdaniem kazde auto zasluguje na glebe..nawet e38..nie znosze duzej luki miedzy opona a blotnikiem..
to mi sie najbardziej podoba w calej wypowiedzi
pzdr
a co do obnizenia z tylu..sprezyny juz czekaja ..wiec to kwestia czasu..
to mi sie najbardziej podoba w calej wypowiedzi
pzdr
podoba mi sie tu coraz bardziej...
[ Dodano: 2007-01-17, 19:01 ]
okero21 napisa/a:
Kolega 7ka obecnie mieszka u naszych zachodnich sąsiadów więc nie przeszkadza mu mocna gleba
no tak..ale czasami do polski trzeba bedzie jechac ..a tam poligon..ale cos ja juz wymysle..
A ja powiem tak E38 bedzie tam samo samochodem roku,miesiaca,klasykiem??jak E30.
Nie ma człowieka które bym sie nie pytał o bejce to wymienia te dwa modele.
Nie ma nic piekniejszego niz e38.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
super autko. e38 fajnie sie prezentuje. a co do gleby to pewnie ze glebuj. po co komu komfort. gleba to gleba. auto bedzie jeszcze lepiej wygladac.
gratuluje maszyny 7ka.