BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wycieraczki do E34 gdzie i ile ????
Autor Wiadomość
duchX
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-22, 07:08   Wycieraczki do E34 gdzie i ile ????

Witam wszystkich mam pytanie czy nie wiecie czy ktos robi wycieraczki do tego autka oprocz Bosch'a bo one sa strasznie drogie po znizkach mam w IC okolo 178 pln ?? ??? to troszke kasy jak za wycieraczki

Jawor
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-22, 08:36   

chyba wszystkie wycieraczki maja swoje odpowiedniki mnie znanych firm...a tak wogole to w hipermarkiecie praktycznie wszystkie wycieraczki Boscha niezaleznie od długosci kosztują około 50zł oczywiscie mowie o samych piorach...bo po ci ramiona...

duchX
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-22, 09:55   

ale w E34 jest w przeciwna strone wywinieta na koncu wycieraczka i dlatego zadna inna nie pasuje :(

sarna1 
hooligan rootz

Wysłany: 2005-05-22, 11:46   

mozesz zmienic same gumki - koszt ok 10 pln + wlasna robocizna - ale jak ramie jest juz rozklekotane to pozostaje kupic nowe - podobno valeo ma zamiennik w cenie ok 90 pln

duchX
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-22, 15:59   

ok bede szukal w Valeo bo gumke zmienilem ale nic nie dalo :(

jaqub 

Wysłany: 2005-05-22, 19:59   

ja do mojego autka kupilem za 10pln nowki TOYA wszystkim moge to odradzic bo totalny bubel... bardzo kiepsko zbieraja... ale musialem szybko wymienic bo w trasie rozpadla mi sie prawa wycieraczka i porysowala szybe a padal deszcz i... teraz musze kupic jakies lepsze Valeo albo Bosch... co wybrac?

duchX
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-22, 20:19   

napewno Bosch chyba ze masz kase i kopisz te Valeo Silent czy jakos tak :)

BADYL 

Wysłany: 2005-05-23, 00:37   

Słuchaj - umnie na osiedlu jest super sklep motoryzacyjnki sprzedaja SAME GUMKI do wycieraczek - ciesza sie tak wielkim uznaniem kierowców ze ojejku - wszyscy tam zakupuja - cena w zaleznosci od długosci ale nie przekracza 10 zł!!!

SMS
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2005-05-23, 07:05   

Kirku! Możesz podać dokładniejsze namiary?

BADYL 

Wysłany: 2005-05-23, 09:39   

SMS napisał/a:
Kirku! Możesz podać dokładniejsze namiary?

Ul.Derenowa - sklep nazywa JAPANCARS czy jakos tak - to jest w tym budunku gdzie jest ta restauracja grecka tylko trzeba wejsc troszke głebiej.

MarcinPioneer 

Wysłany: 2007-01-11, 08:47   

Wycieraczki w E34 oryginalne to SWF, jest to firma należąca do VALEO. W Polsce można dostać VALEO SILENCIO, CHAMPION no i BOSCH.Najtaniej wychodzi VALEO i CHAMPION, miałem je u siebie na magazynie,ale specjalnie ich nie trzymam bo sa drogie i idą głównie do jednego samochodu.

xsilver 

Wysłany: 2007-01-11, 09:03   

ja zmieilem u siebie gumki na MOTGUM ( motogum - czy cos takiego ) i jest duzo lepiej ( choc nie idealnie )

koszt u stachury chyba cos 14 zł - ale to najlepsze gumki jakie mialem :mrgreen: szkoda tylko ze nie sa prazkowane albo o smaku bananowym :wink:

duchX
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-11, 10:52   

:) skad wy sie urwaliscie temt byl wieki temu :)

xsilver 

Wysłany: 2007-01-11, 15:49   

ups :roll: nie popatrzylem na date ...

ps - jak tam fotele - wiadomo juz cos w tej sprawie ??

Jeydk78 

Wysłany: 2018-11-18, 16:11   

Wątek umarł, ale jednak chciałbym go przywrócić, bo chodzi mi tutaj o wycieraczki Valeo. Może przyda wam się po prostu taka informacja. Nie wiem czy słyszeliście o tych wycieraczkach AquaBlade od Valeo? Jakiś czas temu je zamontowałem i jestem bardzo zadowolony, głównie dzięki temu podgrzewaczowi. Wejdźcie na ich stronę https://www.valeoservice....cze/wycieraczki bo to naprawdę super model.

kartacz 

Wysłany: 2019-05-22, 11:37   

Moim zdaniem dobrą robotę wykonują wycieraczki bezszkieletowe, które dobrze zbierają i są stosunkowo ciche. Kwestią otwartą pozostaje jedynie ich dobór - w sensie odpowiednia szerokość.
Warto mieć świadomość, że tego typu wycieraczki trochę się cenią. Tutaj na przykładzie wycieraczek od Bosch-a: https://motoszef.pl/pi-211-ro-wycieraczki-680-680mm-bosch/3+397+118+946,30,3397118946,a.aspx
Ostatnio zmieniony przez kartacz 2019-05-28, 08:01, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu