BMW
model: 525 TDS
rok produkcji: 1993
moc: 143 konie
kolor: wisnia-bordo metalik
pojemność: 2500 cm^3
przedkładnia: automatyczna 5przelozen do przodu (tryby sport, econo, zimowy)
- oryginalne aluminiowe felgi bmw 16"
- pelen komputer pokladowy OBC (auto na kod, spalanie, ile na baku etc)
- tempomat (z mozliwoscia przyspieszania i zwalniania manetką)
- podgrzewane fotele przednie
- elektryczne szyby
- lusterko wsteczne fotochrom
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- podgrzewana tylnia szyba
- klimatyzacja: przod i tyl dwustrefowa
- elektryczny szyberdach
- oryginalne radio BMW z RDS
- telefon gsm
Autko ma 13 lat, nie jest nowe, posiada kilka rysek, odpryskow etc - w koncu nie jest nowe. Wazne - jest ZADBANE.
To chyba tyle. ;D
A prezentuje sie tak:
Dixi... gdyby taka nie byla to bym jej nie kupil ;DDD Dla mnie jest idealna (shadowline mi sie nie podoba). W wyposazeniu bidota nie jest.. w koncu klima jest, fotochrom, elektryka, absy, wspomaganie, foteliki podgrzewane tez sa ;D
Dixi... gdyby taka nie byla to bym jej nie kupil ;DDD Dla mnie jest idealna (shadowline mi sie nie podoba). W wyposazeniu bidota nie jest.. w koncu klima jest, fotochrom, elektryka, absy, wspomaganie, foteliki podgrzewane tez sa ;D
Nie mowie ze jest biednie wyposazona poprostu przydaloby sie jescze pare elemntow Do tego koloru bardzije podoba mi sie shadownline ale to kwestia gustu Gdybym szukal TDS i bym natrafil na ten egzeplarz bym go kupil bo liczy sie stan a ta wyglda nabardzo zadbana i ladna
Ogolnie bardzo ladnie prezentuja sie wisniowe/bordowe limuzyny. Potwierzam, ze autko zadbane i niech takie zostanie, jak juz chcesz obnizac to i felgi, wydech, shadowline itd. wiec zostaw tak jak jest
Very ładna ładna - a zdjecie felg masz gdzies moze z bliska??
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.