Pomóg³: 7 razy Do³±czy³: 18 Pa¼ 2004 Sk±d: PÅ‚oÅ„sk
Wys³any: 2007-01-09, 21:53
casus maximus napisa³/a:
byl ktos moze na koncercie w chorzowie na metallice. to bylo niecale dwa lata temu. na stadionie slaskim.
ja bylem, mam nawet bilet oprawiony i powieszony na scianie na pamiatke bylo swietnie. slipknot taki sobie..wole juz rodzima produkcje: VADER http://s004.wyslijto.pl/i...wn=&gk=pozyczka
i nawet grindcorem na forum powialo...wlasnym oczom nie wierze.a kojarzysz moze kapele Matka Teresa?totalny grind z amsterdamu a na wokalu 2 moich kumpli,koncertuja czasami w polsce...
Dzis mam male problemy z kompem, ale jutro zarzuce troche ciekawej muzy. Jak juz grindem powialo to troche jakiegos crusta ciekawego ktos zapoda? Moze niekoniecznie zadna japonska rzeznia z "dis" w nazwie, ale cvhocby stara dobra Sanctus Iuda
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 30 Pa¼ 2005 Sk±d: CzÄ™stochowa
Wys³any: 2007-01-09, 22:49
fil napisa³/a:
a kojarzysz moze kapele Matka Teresa
niestety nie kojarze...juz dawno nie wiem o co chodzi na scenie. jak powstal ten temat to wspominam stare czasy i grzebe po tych wszystkich empetrojkach i wspominam dawne czasy. sentyment pozostal...
odnosnie crusta czy tam grindcorea to nie moge dorwac Hiatusa szczegolnie tej plyty gdzie w jednym z utworów byl uzyty fragment z filmu a dokladniej spiew hymnu USA lesli nielsena w nagiej Broni chyba. kojarzy ktos?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach