Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-01-07, 00:13
nie mam zadnych wiecej konkretow, ale naprawde wyglada swietnie(mimo ze plastik) troszke lipne te filmiki slaba jakosc, poprostu koles sie nie wysypal wiecej z zadnym info odnosnie tego... a szkoda
_________________ "Zyje od wyscigu do wyscigu. Przez te10sekund od startu jestem wolny..
Moge idac szczesliwy wpasc pod kola jaguara..
All in all you were all just bricks in the wall.."
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
sprzedam e46 330ci 2004r..
no i cabrio..
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-01-07, 23:29
ten reksio ma za długi dyfer a z tego dolotu to wychodzi że wtrysk zastąpiono gaźnikiami no bo sory ale gdzie tam ma być jakieś urządzenie mierzace ilość powietrza?
A to 2002tti to wybitnie nie niskobudżetowa produkcja
no nie ma 6 gaznikow ile powietrza tyle wachy i jedziemy do oporu:))) faaajjneee )jak w amerykanskich dragsterach:PP ps kurcze albo tak ladnie ktos go wyremontowal albo to naprawde wszystko jest nowe!!!
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
to w takim razie ja nie czaje juz nic wtrysk...a napewno nie jest to doplyw wachy z liswty na gaznik tylko??to kompa dobrze musieli przerobic jak to wtryskai sa!!
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
wtryski seryjne czujnik polozenia przepustnicy(przepustnic) seryjny... jak dla mnie zrobione w garazu....ale b. ladnie jest w niemczech firma dbilas w angli tez jakas tak co robi takie rzeczy... do M42 mozna bezproblemowo zadaptowac 4 przepustnice z GPZ 660 fi32mm tylko trrzeba wywalic przeplywke co nie stanowi problemu potem na boxie stroic i tyle na seryjnym kompie.. jak ktos chce cos takiego to moge sie podjac roboty bezproblemowo...
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
ja tez chętnie rzucił bym okiem na wykres z hamowni co do tych baranów supersprinta słyszałem różne opinie a jeżeli chodzi o kolektor sacy tak sam się zastanawiam ciekawe od czego te przepustnice (dobry pomyśl z tym kolektorem sacym bo ta elektrycznie sterowana przepustnica w m54 trochę mnie irytuje a tak siekną na linkę i jest bomba im prościej tym lepiej)jurek a ile bys krzyną tak z twoimi gratami