Wysany: 2007-01-06, 18:03 Czyja to E36 Cabrio w serialu na TVP1 około 18
Niby ma rejestarcje WA............ :D:D:D:D:D - wielke felaszki.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pamietam ten samochod bardzo dobrze...chcialem swoja sprzedawac i brac ta...nawet dzwonilem do kolesia...chcial za nia 50 tys a ja go juz zmeczylem na 45...ale jakos sie rozeszlo po kosciach...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Poskladalem pewne fakty do kupy i wyszlo cos dziwnego...najpierw byla do sprzedania na jakis pozawarszawskich blachach a za calkiem nie dlugi czas byla do sprzedania na warszawskich blachach...czyzby ktos ja kupil i byla z nia jakas lipa <ciekawostka>
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
e36 cabrio, ladnie utrzymane maja jeden mega feler...
klamki... tzn blachary je strasznie obgryzaja
ja sie przyzwyczaiłem
a co do tej 328 to 1,5 roku temu była w niezłym stanie , przód lekko walony, reszta oki, niestety stylistyka nie do końca po mojemu, noi cen wtedy była kosmos
e-36 cabrio maja jeszcze 2 felery... Pierwszy to taki ze wiekszosc ma polamany przedni zderzak bo jak sie "blachary" rzucaja pod kola to nie zawsze sie zdarzy wychamowac albo poprostu brakuje juz miejsc w srodku a drugi to taki ze skora strasznie zolknie ale to nie powiem od czego bo sie wstydze...powiem tyle ze jest to zwiazane z dzwiekiem 6 cylindrow na wysokich obrotach...