niezle gniewek niezle..
ja swoj woze w bagazniku, ale metalowy niestety nie jest tylko caly drewniany..
ale jak mysle ze poradzilby sobie, kortowki dosc szybko niszczyl jak sobie rzucalismy z kumplami
proponuje zalozyc temat w stylizacjach ...i tam zamieszczac wszelkie pomysly odnosnie wyposarzenia "dodatkowego" w bawarkach...zreszta nie wiem czy to dobry pomysl. kazdy kto wejdzie na to forum pomysli sobie ze tu jakas banda drechow sie zainstalowala. nie kazdy sie zorientuje ze to dla jaj.
jak ktos jeszcze ma cos madrego do dodania na temat forum BKP i jego znikniecia to niech pisze a jak sie temat wyczerpal to lepiej to zamknac bo juz nie wiadomo o co chodzi w tym temacie.
ja pol zeszlej zimy wozilem lopate, taka standartowych wymiarow
a kiedys chcialem zrobic numer ze ktos bedzie stal na przystanku, ja podjade, kumple wyskocza np w kominiarkach, ale wcale niekoniecznie, wrzuca go do bagaznika i odjedziemy z piskiem..
ale zawsze sie martwilem ze znajac moje szczescie gdzies bedzie w okolicy policja i pewnie nie beda sie z tego tak smiali jak ja
niemniej zawsze wymowka moze byc to ze krecimy film na jakies tam zajecia itd..
juz wlasciwie wszystko mam obmyslone..
temat mysle dzwigne w tym roku jak bedzie wieksze BeeM
ja pol zeszlej zimy wozilem lopate, taka standartowych wymiarow
a kiedys chcialem zrobic numer ze ktos bedzie stal na przystanku, ja podjade, kumple wyskocza np w kominiarkach, ale wcale niekoniecznie, wrzuca go do bagaznika i odjedziemy z piskiem..
ale zawsze sie martwilem ze znajac moje szczescie gdzies bedzie w okolicy policja i pewnie nie beda sie z tego tak smiali jak ja
niemniej zawsze wymowka moze byc to ze krecimy film na jakies tam zajecia itd..
juz wlasciwie wszystko mam obmyslone..
temat mysle dzwigne w tym roku jak bedzie wieksze BeeM
Takie cos zrobili w JACKASSie - Brat Pitt stał w kolejce po zarcie podjechał furgon i go porwali ale mieli polewke z ludzi stojacych w kolejce.
U mnie teraz lezy raczka od podnosnika - bo zapomniałem wyciagnac ale jakos nigdy z zadnych przedmiotów nie kożystałem.
Znam ludzików co zamiast drewnianych czy metalowych pał woża grubeeeeee kawałki przewodów co na takich wielkich szpulach są.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Mój dziadek kilkanaście lat temu woził w swojej skodzie favorit siekierke pod siedzeniem. Ojciec mojego kolegi woził mały kij bejsbolowy a do niedawna kawał kija bambusowego.
U siebie w aucie mam tylko scyzoryk (słusznej wagi i rozmiarów )
no dobra, ciagniecie ten temat to tez dorzuce cos od siebie...
ja woze w furce miecz rodem ze sredniowiecza i kazdy kto mi zajedzie droge to go przecinam na polowe zadajac cios od gory w glowe... ...ma ktos lepszy gadzet...choc lopata w skali 1:1 to tez ostry sprzet