do końca roku jadę jeszcze na czwartą już operację ale mysle ze do zawodów zimowych zdąże się pozbierać. i do boju bo nie ma co kaleki z siebie robic nie? dzięki za wsparcie
gratulace ostatnio widzialem cie na wyrazowie na finale bylem moja niunia razem z mackiem i ancysiem mimo iz jezdzisz na "automacie" to wymiatasz tez bym tak chcial narazie to sie ucze pozdro dl ciebie
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
gratulace ostatnio widzialem cie na wyrazowie na finale bylem moja niunia razem z mackiem i ancysiem mimo iz jezdzisz na "automacie" to wymiatasz tez bym tak chcial narazie to sie ucze pozdro dl ciebie
ale wiesz że chodzę o kulach?widziałeś?to jeszcze dodatkowe utrudnienie bo noga sztywna w kolanie i druty wystające z nogi. następna impreza w styczniu na wielką orkiestrę podejdź do mnie to pogadamy.
respect przyjacielu dla ciebie, po pierwsze za przygotowanie pojazdu w kultowych barwach, a po drugie za udział nim w sporcie, jak najlepszych wyników ci życze-bo wiem po sobie jak trudno jest do czegoś dojść
ale wiesz że chodzę o kulach?widziałeś?to jeszcze dodatkowe utrudnienie bo noga sztywna w kolanie i druty wystające z nogi. następna impreza w styczniu na wielką orkiestrę podejdź do mnie to pogadamy.
widzialem ze o kulach i ze spodnie nprezone od drutow, spoko powinienem byc to podejde pozdrawiam wracaj do zdrowia ))
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
respect przyjacielu dla ciebie, po pierwsze za przygotowanie pojazdu w kultowych barwach, a po drugie za udział nim w sporcie, jak najlepszych wyników ci życze-bo wiem po sobie jak trudno jest do czegoś dojść
He!! ja to traktóję czysto amatorsko. bo zawsze lubjałem się sprawdzać, na co mnie stać!!!! poprostu lubię takie zabawy! i wiem że nawet niewielki błąd może zagrozić mojemu nienajlepszemu stanowizdrowia to i tak jestem skłonny podejmować takie ryzyko. dlaczego??? nie wiem??? może to wada genetyczna?
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wsparcie ,już myslę o imprezie ( zawodach ) organizowanych z okazji wielkiej orkiestry swiątecznej pomocy. Zwykle te zawody są na śniegu ale teraz może być inaczej. ogólnie nie robi mi to zbyt wielkiej różnicy. zastrzyk przeciwbólowy zapodam i na tor. i wcale nie jestem nawiedzony.kożystam z życia bo dzisiaj mogę jeszcze chodzic o kulach a kto wie co będzie za tydzień. Pozdro dla wszystkich. dam cynk jak mi poszło
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To raczej impreza regionalna, nie warto mi śmigać 275km żeby przejechać 3 odcinki i to jeszcze z wjazdami tyłem do garażu
Nie ma jak to bez pasów po torze...
No u nas nie ma parkowania tyłem jest poprostu jazda na czas po torze kartingowym. mierzony fotokomorką. zawsze są trzy przejazdy po dwa okrążenia. wręczenie nagród w centrum częstochowy na placu biegańskiego. telewizja.radio ,gazety itp. ale fakt jest to impreza regionalna pod nazwą Pierwsza runda mistrzostw w wyścigach amatorów. no ale jednak macie kawał drogi jakby nie patrzeć.
No i podium. trzecie miejsce co prawda ale to już nie czwarte jak ostatnio. dumny jestem z siebie i z auta że wytrzymało . nastempny pucharek do kolekcji mi przybył pierwsze miejsce też bmw i też 325i drógie jakiś vw. startowało w sumie 14 aut i cztery bmw. jest super.