Mam do kupienia okazyjnie fele RH ZW2 8x17" .
Ranty polerka na WYSOKI połysk, wypolerowane śrubki, fele jeżdżone dwa dni (szlag trafił samochód znajomka - drzewo było twardsze).
Pytanie - czy ma ktoś może fotki e34 na takich felach i czy warto je kupić? Cena jest bardzo atrakcyjna - 1300pln. W sumie bardziej widzę te felgi na Mercedesie niż beemce, ale podoba mi się cena a fele niegłupie
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Masz szanse zobaczyc E34 na takich felach na stronie www.e34.de
Jestem ciekaw ktore to sa?
czy te?
http://www.tuning-bmw.ru/RH-zw2-topline.jpg
czy te:
http://www.sportautoysoni.../llantas/41.jpg
Te drugie to na kozaku i by pasowaly napewno o E34, ale skoro powaiadasz ze kojazy Ci sie z Merawa to zapewne masz na mysli te pierwsze.
Moja rada jake by nie byly to biesz ze wzgledu na cene. Ozenisz je i kupisz sobie takie jakie bedziesz chcial. Dla mnie E34 na BBSach wyglada SUPER lub na Borbetach A "10 z plaskim dekielkiem, chodz widzialem W NIemczech na Azevach A 17stkach mieli ok. 9 cali i wygladalo to lepiej niz mozna byloby sobie wyobrazic.
pozdro
p.s.
jesli to Twoj kumpel do jedz do niego i zaluz na jedna strone i pstryknij foto, to zobaczymy i ocenimy
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Trafiłeś za pierwszym razem - to te pierwsze. Gdyby to były te drugie to bym już dziś jechał po nie
BBS RS bardzo mi się podobają, ale za dużo osób na nich jeździ, a ja chciałbym mieć coś nietypowego. Suma summarum umówiłem się na wieczór na przymiarkę i chyba je wezmę - najwyżej zrobię tak jak mówisz - sprzedam i kupię coś innego
Pozdro
LJ
bierz je tylko sprawdz czy sa proste... mozesz w wulkanizacji na tym do wywazania (bez wlaczania) zakladasz i krecisz pomalu i patrzysz czy nie "lataja"... bo jak po dzwonie to mogly gdzies sie poddac... a pozniej mozesz sie z nimi bujac...
Wczoraj byłem oglądać i przymierzać owe RH - fele ładne i nawet nieźle wyglądały na e34, ale.... Jedna pęknięta (do spawania) bo kolo w krawężnik sieknął, druga do prostowania
Gdyby jeszcze była tylko ta do prostowania to bym wziął, ale w tej sytuacji odpuściłem...
Pozdro
LJ