Wysany: 2006-12-26, 11:09 Uwaga uwaga :D:D dzisiaj pobijamy rekord odwiedzajacyh forum
O której godzinie 22?
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
To jest akcja protestacyjna - nie bedzie sniegu to siedzimy na forum tu przynjamniej pada.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
to zostaw wlaczonego kompa z otwarta strona forum i mimo ze bedziesz lezal pod krzeslem to i tak do rekordu sie dolaczysz
ubott ! to jest mysl ! a wiec dorzuce cos od siebie !
nie da rady Panowie po kilku minutach braku aktywności jest się z automatu wylogowanym
[ Dodano: 2006-12-26, 15:10 ]
casus maximus spoko dasz rade ja już od 12 tankuje ale myślę, że będę
no co ty opowiadasz ja czasami mam pare godzin wlaczone forum i nie zagladam do niego bo np tv ogladam i nic mnie nie wylogowywuje potem odswiezam strone a tu niespodzianka 118 postow nieprzeczytanych
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
to zostaw wlaczonego kompa z otwarta strona forum i mimo ze bedziesz lezal pod krzeslem to i tak do rekordu sie dolaczysz
ubott ! to jest mysl ! a wiec dorzuce cos od siebie !
nie da rady Panowie po kilku minutach braku aktywności jest się z automatu wylogowanym
[ Dodano: 2006-12-26, 15:10 ]
casus maximus spoko dasz rade ja już od 12 tankuje ale myślę, że będę
no co ty opowiadasz ja czasami mam pare godzin wlaczone forum i nie zagladam do niego bo np tv ogladam i nic mnie nie wylogowywuje potem odswiezam strone a tu niespodzianka 118 postow nieprzeczytanych
no tak bo masz włączone automatyczne logowanie za każdym razem ale jak tak sobie po tych paru godzinach zajrzysz to zobacz na aktualny czas jaki jesteś na forum, będzie 0 minut a to znaczy, że wcześniej forum Cie "nie widziało" i teraz jest tak jak byś się od nowa zalogował