Wysany: 2006-12-20, 22:07 orginalny kolor auta? - czy malowany?
Mam problem z kolorem swojej e36.Auto całe jest pomalowane w takim kolorze http://otomoto.pl/index.p...how&id=C1765272 , całe, calutkie, najgłębsze zakamarki też, podwozie itp, komora silnika i bagaznika bez lakieru bezbarwnego....i terz pytanie, czy taki kolor wysępował w BMW,??????????????????????????????????? auto takie sprowadziłem z niemiec, a przy sprzedazy kupujący no i ja sam nie wiem co to za "kwiatek". Czy z numeru VIN da sie odczytać orginalny kolor, a jesli to jak to zrobić, z góry dziekuje za uwagi, pozdrawiam
na kielichu pod maska powinna byc naklejka z numerem lakieru oraz z jego nazwa a jak pojedziesz do salonu bmw to po podaniu nr vin Pan serwisant powie ci wszystko o samochodziku.
100% oryginalny kolor BMW! Parę już takich widziałem.
DOkładnie w takim samym kolorze jakies 10 lat temu stawało u mnie pod blokiem e36 compact - trudno zeby nie zapamietac takiego koloru.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
no nie postarali sie designerzy z bmw....jak mozna wrzucic taki kolor na beemke:(:(
_________________ "Zyje od wyscigu do wyscigu. Przez te10sekund od startu jestem wolny..
Moge idac szczesliwy wpasc pod kola jaguara..
All in all you were all just bricks in the wall.."
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
sprzedam e46 330ci 2004r..
no i cabrio..
Widzialem niedawno E36 325i coupe w pełnym m-pakiecie na BBS 18" własnie w takim wrzosowo-różowym kolorze, w wersji individual. W środku miala nawet skórę czarno - różową