Długo szukałem jakiejś miniatury E36 coupe z M-pakietem i powiem, że bardzo ciężko coś znaleźć w rozsądnej cenie. Chcę sobie zrobić miniaturkę mojej beemki.
Są na ebay metalowe modele w skali 1:18 firmy UT-models. Nieczęsto bywają i są baaardzo drogie. Modeli plastikowych w skali 1:24 do zeszłego tygodnia jeszcze w zyciu nie widziałem, ale przypadkiem trafiłem na aukcję ebay.
Oto co zakupiłem:
Kolor oczywiście będzie zielony Lagunengruen metalic, postaram się w najdrobniejszym detalu skopiować moją małą.
W japońskim sklepie internetowym znalazłem felgi, które najbardziej przypominają wyglądem moje. Trafią one do modelu.
Może ktoś z Was też się w takie coś bawi? (Jestem w trakcie robienia E30 na BBS RS )
Wysany: 2006-12-21, 19:41 Re: Replika mojej E36 coupe
Gasper napisa/a:
Długo szukałem jakiejś miniatury E36 coupe z M-pakietem i powiem, że bardzo ciężko coś znaleźć w rozsądnej cenie. Chcę sobie zrobić miniaturkę mojej beemki.
Są na ebay metalowe modele w skali 1:18 firmy UT-models. Nieczęsto bywają i są baaardzo drogie. Modeli plastikowych w skali 1:24 do zeszłego tygodnia jeszcze w zyciu nie widziałem, ale przypadkiem trafiłem na aukcję ebay.
Może ktoś z Was też się w takie coś bawi? (Jestem w trakcie robienia E30 na BBS RS )
Ja sie bawie w cos takiego chociaz z mała ostatnio przerwa.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Gasper Gasper ja mam e36 M3 GAMA - stary niemiecki rarytas, sprowadzony z Niemcowni zresztą Otwierana maska, bagażnik , drzwi
Gasper napisa/a:
Mówisz o tej którą lakierował Bloody ?
Ja mam 3 sztuki e30 w róznych wersjach ( żadna nie skończona) wąska lampa fujimi 1/24 , Touring ( przeróbka z wąskiej lampy) i uwaga uwaga M3 fujimi nie do dostania w Polsce
Pozatym mam jeszcze inne beemki
Jak ktoś chce moge wrzucić fotki
puz na allegro lub ebay(tu są naprawde zajetruskawkowe rarytasy, niestety poza granicami Polski , nasi cwani rodacy sprowadzaja żadkie modele niedostepne w kraju i sprzedaja z wielką przebitką...) Sam gdybym miał jakies dochody pewnie dokupywałbym jakieś beemki narazie mam to co mam, większość zawdzięczam przyjacielowi
Tak, tę e30 malował Bloody, ale niestety z braku mojego czasu prace nad nią się przeciągają. Będę w tym topicu wrzucał fotki z prac nad moimi modelami, bo mam wreszcie cyfrówkę