No nie powiem że troche mnie ruszyło to co tam jest napisane czesto kupuje na allegro jakoś takie przyzwyczajenie i powiem szczerze żę zaufałem im bezgranicznie a tu .....
Mhm... chlopaki z Hacking.pl naprawde sie znaja na swoim fachu wiec im bardziej wierze niz nieznajomym z Allegro.pl Jesli juz napisali, ze da sie cos takiego zrobic w ciagu 3minut, to Allegro nie moze pisac, ze "Juz wszystko ok" Nie jest okej, bo na zabezpieczenie serwisu potrzeba troszke wiecej czasu.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-20, 18:28
nawet jak nie chcemy, to nasze dane krążą po rynku i są przedmiotem handlu - do mnie ostatnio zadzwonił gość z city banku spytał czy to ja i zaproponował kartę kredytową - takie życie
było sie zapytac czy bedziesz musial splacac linie kredytową i ze ja nie to biezesz ... a jak to to było mu powiedziec ze spadał i życzyc mu wesołych świat i smacznego jajka
Problem stary i w dużej mierze już rozwiązany... Nie ma idealnych zabiezpieczeń, sam mam już na koncie prawie 600 transakcji i nigdy nawet nikt nie próbował się logować na moje konto... Teraz domyślnie połączenie ustawione jest przez ssl moim zdaniem to wystarcza
pozdro!
tak jak bym slyszal mojego ojca " w tym banku co masz konto internetowe mbank czy jakos tak to cie szybciej okradna niz by ci portfel z kieszeni wyjeli" i co i nic nie bojcie sie tak bo zglupniecie
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy