Braciak ma urwanie głowy ale mówił ze dzis bedzie cuś wiedział... Niech lepij coś ogarnie bo ja tu wszystko odwołuje żeby skopać pare tyłków Grucha co jest z Tobą???
No urwanie łba mam przez cały tydzień Ale jutro rano postaram się pojechać i ogarnąć temat.... Myślę że będzie dobrze...Oczywiście jak tylko będę znal szczegóły zamieszczę je tutaj
Mamy wynajęty tor na jutro tj sobota 9 grudnia 2006 od 14:30 do 16:00 tak żeby Ci co chcą zdążyli na Barbórkę... Cena 400zł za cały tor za godzine ale myślę że coś jeszcze wytargujemy...Dzisiaj właściciel miał zamieszanie więc chwile tylko gadaliśmy...Jutro się zobaczy co i jak....
Tak więc panowie jutro 14:30 punkt w blue city...
PS sorki że dopiero dzisiaj info ale mialem :cenzura: w tygodniu....
Gokarty znajdują się na parkingu podziemnym. Najlepiej wjechać zjazdem od strony al. jerozolimskich. zjechać i kierować się w lewo...Sektor nie pamiępam jaki...traficie
[ Dodano: 2006-12-08, 23:42 ]
Aha jeżeli nie bedzie nas dużo to zapłacimy normalnie tak jak za 10 minut się płaci i pójdziemy na piwo...
Czekamy na chętnych.....Można wpisywać się tutaj lub przyjechać jutro o 14:30 do blue city..
Pozdro
_________________ Moje Dwie zabawki:
E46 328Ci 99'
E30 318is 90'
GG: 8699481
BokiemMogęWchodzić
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-12-09, 12:44
ok ja bede
wezme ze sobo jeszcze kogoś aby było nas wiecej
Kurde ale kicha....nie sledzilem przez kilka dni tematu i ominela mnie taka imreza...szkoda...beda jeszcze jakies treningi przed turniejem??
Chcialem sie sprobowac z Wami bo swego czasu czesto smigalem na kartach ale ja to uskutecznialem karto-drifting niz jazde typowo na czas no ale i tak chcialbym sie sprawdzic z wladzcami tylnego napedu... FRD Sucks
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Panowie
Widzę że mecz zapowiada się wyrównany.
Bardzo fajne wyniki!!!
Martinez Ziomalu nie przejmuj się ja też tak zaczynałem.
P.S Kartingowcy Jaka kwota , według Was była by odpowiednia do składki (wpisowego) na Mecz??????????
oczywiście bez opłaty za jazdy, ta kwota dotyczyłaby koszulek pucharów itp.
P.S Kartingowcy Jaka kwota , według Was była by odpowiednia do składki (wpisowego) na Mecz??????????
Myslę że jest to głównie uwarunkowane kosztem tych że nagród
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Panowie
Widzę że mecz zapowiada się wyrównany.
Bardzo fajne wyniki!!!
Martinez Ziomalu nie przejmuj się ja też tak zaczynałem.
Sibi no no ale wyniki będę jeszcze lepsze Zwłaszcza żę część osob jeździła 1-szy raz w blue city. My będziemy dalej trenowąć aż poniżej 16 zejdziemy
A koszta nagród to oczywiście temat do obgadania na spokojnie.
Pozdro
Podobno miałem niezły czas;). Podkreślam, że pierwszy raz w życiu siedziałem w gokarcie.
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-12-11, 23:15
Free napisa/a:
grucha napisa/a:
Free_______| 00,00 | 17,68 | 17,06 | 17,06 | 7
Podobno miałem niezły czas;). Podkreślam, że pierwszy raz w życiu siedziałem w gokarcie.
gratuluje dobrych wyników
zobavczymy jak bedziesz jezdził po pierwszym konkretnym dzwonie
spoko aby tak dalej
ja musze pocwiczyc. jeszcze nad technika
ciekawe jak bardzo mi przeszkadzaja moje 96kg
Witam jak tam panowie??
Chcielibyśmy się spotkać i pogadać o turnieju. Ze dwóch ludzi co by spokojnie ustalić zasady gry.
Czy mam rozumieć że z MARTINEZEM ?
Pewnie niedziela.
P.S OT czy ktoś z was ciśnie w TopRally????
[ Dodano: 2007-02-28, 16:04 ]
Czyli mamy rozumieć że nici z naszego meczu......
Zero odpowiedzi.........