super ja juz nad tym mysle z rok i nie potrafie sie zdecydowac co ma byc na tej scianie nawet pisalem o tym http://slave.e-edukacja.p...opic.php?t=8106 hmmm jak zrobisz jakis projekcik lub juz wykonasz wszystko to dawaj foty pozdrawiam
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Nie chcąc zakładać nowego tematu przyblize co mi sie dzis przydażyło...
Wieczorem skończyłem sprzatać piwnice, zmachany tem procederem mimo że pozostało mi tylko wywiesc śmieci i nie potrzebne graty zrobiłem sobie przerwe na browarka...
wyrzucajac stare graty natrafiłem na kartonik z pigmentami i starą emulsje, której było moze z 5l. i natchneło mnie żeby odswierzyc choc troche stare scianki w czesci garażu w której spi moja bunia.
Po kolejnej przerwie (z "Leszkiem") stwierdziłem że skoro mam pigment po co malowac tylko na biało i wybarałem zielony.
Robota szła mozolnie (wcierałem emulsje nie dużym pędzlem... była za mocno przeterminowana na wałek )a było juz przed 22 zarządziłem dłuższa przerwe... po niej nabrałem dużych checi do działania i wykorzystania całej palety dostepnych kolorow... i wyszło cos takiego:
przeżuciłem sie nawetna następną ściane, jednak tu juz mnie łapał muł i odpuściłem bo o przed 7 trzeba wstać
A powiem Ci, ze z lat dziecinstwa. Jak cos znajde fajnego to pogadamy. Nie wiem w jakim one sa stanie. Pamietam, ze kiedys tatus mi przywiozl E36 cabrio w jakims fioletowym nadwoziu
yo!
czyli wnioski proste bez LESZKA ani rusz
aloha
ja zeby posprzatac w ktorym kolwiek z garazy swoich musialbym chyba kupic karton WÓDY, zwolac kumpli, kupic z 5tke paliwa i zapalki... podziwiam osoby ktore utrzymuja porzadek w garazu...