To fakt - furka nerwowego jest na ebay'u - też widziałem, ale skoro potrzebna kaska na operację to wiadomo, że zdrówko ważniejsze. Bejca piękna, ale rzecz nabyta, zresztą jak widać w głowie nerwowego jest kolejny projekt.
Nerwowy - teraz już wiem, że spojlerek był od ciebie - ciemny szary metalik, hehe.
To jak można wydobyć od ciebie informacje o budowie takiej repliki - numer oczywiście, że się inny zrobi. Zresztą, żeby autko wyglądało jak twoje to na pewno będę potrzebował duuuuużo czasu - finanse.
Jak coÅ› to daj info na prv lub jakoÅ› tak.
dzięki z góry
ps. Może nawet łatwiej byłoby robić kilka fur naraz - te same naklejki - oprócz numerów, te same pasy m-power. Jak zbiorę kasę na start to się może ktoś dołączy.
nerwowy46 ale chyba nie chcesz jej sprzedać ? Kiedyś widziałem ją chyba na ebay
Auto ma w sobie to coś. Pełen szacunek Ci sie za to autko należy !
Zdrowia życze
oczywiście że bym ją sprzedał ale nie ma nikogo co by chciał mi zapłacić tyle pienięęesssy ile bym chciał , a ile ? sam nie wiem jak bym to policzył ile wpakowałem w to autko to . były jakieś oferty zamiany na jakieś terenowe auta, czy przednionapędowe. ale ja chcę ją sprzedać i zrobić nastempną replikę doskonalszą!!!!!!!! ja jestem taki że ,u mnie musi się coś dziać!!!!!!! bo takto czuję że zaczynam się starzeć, a jak mam coś do roboty to??? aż chce mi się żyć a przypomnę że mi troszkę trudno.z tymi śróbami wystającymi z nogi. i dlatego niebawem zobaczycie auto na alegro w licytacji jak to mówią nie muszę jej sprzedać ale jak się znajdzie g..... co kupi to zabieram z niej automat i dawaj następna. i moze wtedy 3.5l klatka itp!!!! a moze błotniki M3 i cała reszta? to tylko plany!!!!!!! ale?????????? kto wie?????????? bo przecierz ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy!!!!!!!!
ok. a następna to marzy mi się szeroka w ładnym stanie i zrobić ją na M3czyli błotniki,dach itp. ale warunek musiałbym tą niuńkę najpierw sprzedać
wiem że wąsaka wiem ale cięzko znaleźć ładną budę na wąskiej lampie. tzn chodzi mi o blache. a poza tym dramat mam bo warsteiner stoji i d...pa pposzła uszczelka pod głowicą. i na jakiś czas jestem bez auta. a wmoim przypadku ??? nie wychodzę z domu.!!!!!!!!!!!! bo żonki e30 ma manualną skrzynię i jestem unieruchomiony.
Pomóg³: 9 razy Do³±czy³: 28 Cze 2006 Sk±d: zielona gora
Wys³any: 2006-12-14, 20:23
hej,
Nerwowy, serdeczne gratulacje....
jestem dumny z tego, ze moglismy Ci pomoc "udoskonalic" Twojego Warsteinera...
zycze Ci takiego samego lub wiekszego zapalu przy realizacji kolejnego projektu...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2006-12-15, 13:30
Yakuzatti napisa³/a:
I czemu sie nie chwalisz?
GRATULUJE!
nerwowy46 czyli Maciek, jest w szpitalu(w OTWOCKU, tak nawiasem, bo tu sporo chłopaków z tego miasta) - przez to nie napisał o tym artykule.... przedwczoraj dzwoniłem do Niego i mówił, ze własnie ma się ukazać Jego sesja....
pzdr
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach