Może Wy coś wymyślicie...
Usiłuje wymyśleć nazwę dla małej firmy zajmującej się głównie drobnym transportem... W przyszłości może handel, magazynowanie, działalność kurierska..
Czy macie jakieś pomysły..? Nie chce aby była to nazwa od imienia lub nazwiska...
Odpada także nazwa typu Poltrans, Transpol, Poztrans itp... Szukam czegoś oryginalnego...
Liczę na Wasze pomysły i kreatywność...
Pozdro
Wysany: 2006-11-29, 10:07
mój kumpel kiedys był kurierem (i miłośnikiem psylocybantów), więc nazwał swoją firmę cyklop-trans
pomyśl o czymś, co wyjątkowo lubisz (poza płatkami owsianymi, bo to będzie głupio brzmiało)
A dlaczego nie chcesz nazwy z imieniem i nazwiskiem?Sam prowadze firmę i jakoś lepiej podchodzę do tematu przy pierwszym kontakcie z właścicielem innej firmy,którego nazwisko jest w nazwie.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
A dlaczego nie chcesz nazwy z imieniem i nazwiskiem?Sam prowadze firmę i jakoś lepiej podchodzę do tematu przy pierwszym kontakcie z właścicielem innej firmy,którego nazwisko jest w nazwie.
Bo gdybym chciał w przyszłości założyć np strone internetową to ciężko by było z
www.poitrnowakusugitransprtowe.pl
to nie lepiej nowak trans
i po problemie..wykorzystaj tylko nazwisko i jakies haslo z transportu, cos ze spedycji, transportu no nie wiem, slownik synonimow w dlon i do boju...
Ok juz mam... Co prawda nie jest tak oryginalne jak bym chciał ale nie mam czasu na wysmyslanie bo do dzisiaj musze złożyc wniosek... w sumie juz złożyłem...:D
otrzymam potwierdzenie to zdradze nazwe i nawet juz logo wymyśliłem...:D