a na jak dlugi okres czasu udzielacie tej zgody ? zeby nie bylo ze w polowie roku trzeba bedize wywalic kalendarz
obled
napiszcie do autora czcionki czy wyraza zgode na jej uzycie w kalendarzu
oczywiscie moje fotki mozna uzywac bez ograniczen ... jak ktos chce moze sobie nawet taka na suficie w lazience przykleic - mi to nie przeszkadza
tylko na kalendarzu tablice zasloncie
Daruj sobie Urbi ....
Byłó mnustwo komentarzy na temat praw autorskich i zgody do wykorzystania fotografii i dlateg powstał ten temat. Żeby nik nie miał się do czego przyczepić, a wszystko odbyło się zgodnie z prawem
gdzie sie podzial moj post ? nie kasowac ! tam bylo napisane ze zartowalem ... a tak pozatym jestem grzeczny bo mikolaj niedlugo
Wysany: 2006-11-28, 22:29
marekfl, to nie były pretensje - to była dobra rada - dziś jest tak, a jutro ....
gdyby nie to, że kalendarz jest pod szyldem BK (z czego nota bene się cieszę), to w ogóle bym nie poruszał kwestii
marekfl, to nie były pretensje - to była dobra rada - dziś jest tak, a jutro ....
gdyby nie to, że kalendarz jest pod szyldem BK (z czego nota bene się cieszę), to w ogóle bym nie poruszał kwestii
Tak czy inaczej chciałem byc uczciwy wobec wszystkich <piwko>
yo!
niema E36 to niewyrażam zgody komuchy jedne i drugiej tury niebedzie i wogóle wszystko na NIE dawac mój kalendarz szybko
aloha
Korzuch choć zbojkotujemy ten kalendarz, jak będzie trzeba to nawet sie Kononowicza powiadomi , policje i straż miejską, bo od tego oni są, bo od tego są oni
yo!
niema E36 to niewyrażam zgody komuchy jedne i drugiej tury niebedzie i wogóle wszystko na NIE dawac mój kalendarz szybko
aloha
Korzuch choć zbojkotujemy ten kalendarz, jak będzie trzeba to nawet sie Kononowicza powiadomi , policje i straż miejską, bo od tego oni są, bo od tego są oni
a w zamian za to utworzymy drogi publiczne, tak, drogi publiczne - zaznaczam jeszcze raz - drogi publiczne