Wysłany: 2006-10-05, 21:32 [E36] LuKaSzQ18 ->> 318is NOWE FOTY SEZON ZIMOWY...
Elo od około dziś jestem posiadaczem 318 is... i nigdy nie jeździłem autem z takim silnikiem i musze przyznać że jak na 1.8 to to :cenzura:....... ma troszke dziwny dziwięk silnika ale myśle że dobry stożek i nie będzie źle..Auto posiada klime,skóry, centralny,abs,wspoma,szyberek, oraz co mnie bardzo zadowala czarną podsufitówke..oto jej fotki.
Ostatnio zmieniony przez LuKaSzQ18 2006-11-26, 13:04, w całości zmieniany 6 razy
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-05, 21:46
na zdjęiach podsufitka wygląda na popielatą, ale co tam
poza tym + za środek i + za kolor (bardzo mi on pasuje do kupetek e36) ... no i oczywiście za m-pakiet
ogólnie bardzo fajne auto
[ Dodano: Czw Paź 05, 2006 21:48 ]
zapomniałbym ... pewnie po mnie pojedziecie, ale nie cierpię skórzanych siedzeń
zwłaszcza latem
fajny kolor,malo bedzie palic a co do skor to tez odradzam.mam w swojej i nawet klima nie pomagala w lato tak do konca,zawsze sie plecy przyklejaly a laska przy wsiadaniu piszczala ze w nozki piecze
zaloz stozek i glosniejszy wydech,zawsze to zagluszy odglos 4 garow.
nom Łukaszu bardzo ładna, a Twój oryginalny zderzak z poprzedniej?
ładne fele zapodaj i no i tak jak mówili koledzy, stożek i tłumik.....
juz nie dędzie tak jak 6 garów ale jeśli dobry tłumik kupisz to nie bedzie źle.
gratulacje bardzo ladna oprucz tego plastra na drzwiach a z kad sprowadziles bo smieszne balchy?
wyposazenie tez niezle bo w is baaaaardzo zadko byla i klima i szyber. ja mam tylko szyber
LuKaSzQ18 napisał/a:
i nigdy nie jeździłem autem z takim silnikiem i musze przyznać że jak na 1.8 to to :cenzura:.......
ja po przesiadce z golfa 1,4 tez mialem takie odczucie no i po przejazdzce taty vectra. w suemie fajnie auto jezdzi ale dam ci rade nie wsiadaj do 325 lub 328 bo wtedy bedziesz kombinowal co to zrobic z tym brakujacym litrem duza roznica.
LuKaSzQ18 napisał/a:
ma troszke dziwny dziwięk silnika ale myśle że dobry stożek i nie będzie źle..
eee tam dzwiek nie jest zly, na wysokich obrotach takie metaliczne brzeczenie mi sie podoba ale tak jak mowilem po przejazdzce 325 328 a nawet 320 ogolenie R6 doznania robia sie bardziej obiektywne
zycze bez awaryjnego uzytkowania i szerokiej drogi.
hej,
"is" dobra rzecz... niby 1,8 niby troche malo, niby nic a jezdzi i to dobrze....
poszukaj baranow od e30 is i wtedy dzwiek bedzie ok...
milej jazdy...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Auto jak na is naprawde bardzo dobrze wyposazone. bardzo mi sie podoba i mam nadzieje ze go nie zniszczysz.
ogolenie to + za pelny zew. m pakiet + za reszcze wyposazenia - hmmm za felgi ale mam nadzieje ze te beda sie dobrze spisywaly jako felgi zimowe
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
Tak.agresywna bmka to gleba tak jak Kujon pisal i szeroki kapec.A zima to albo x5 albo cieply garaz tak jak to w moim wypadku jest i zbieranie grosza na jakas modyfikacje na sezon.A wracajac do bmki prezentowanej w tym poscie to dobre wyposazenie tylko dodac troche tych droższych szczegolów jak zawias ,felga ,wydech.Pozdrawiam.P.S MAM COUPE ALE ZAWSZE NAJBARDZIEJ PODOBALA MI SIE KABRIOLETKA.MIALEM OKAZJE JEZDZIC I WRAZENIA NIE ZAPOMNIANE.TEGO SIE NIE DA OPISAC TO TYLKO WIE TEN KTO TO DOSWIADCZYL.
Kamil ja auta używam do jazdy na codzien nie postawie go w garażu i niebęde podziwiał A co do kabrioletek to też mi sie podobają i pewnie na przyszły sezon dodam swoją do naszych śmigełek. Pozdrawiam