Więc sprawa wyglada tak , wczoraj instalowalem sobie nową płytę główną, wszystko pięknie łądnie , włączam instalatora Win Xp chce wybrać partycje żeby go zainstalować a tam mi pokazuje że nie ma utworzonych partycji . Lipa straszna bo miałem na dysku kilka GB bezcennych dla mnie zdjęć Utworzylem nowe partycje , zainstalowalem WIN Xp ale teraz mi przyszło do głowy że jakoś można to przecież odzyskać. Macie jakieś pomysły Aha wiem że są firmy ale 1000zł czy wiecej to mi nie robi płacić
Sprobuj programem ktory jest w linku ,da sie nim odzyskac mp3,zdjecia itp albo zanies do lepszego serwisu komputerowego powinni to zrobic za niewielka kase
Dane ODZYSKANE , cały dzień chodzę uhahany z bananem na gębie , prawie wszystkie dane odzyskał mi JOHNY , chłop jest naprawde wielki i SZACUNEK dla Niego
też bym chciał to wiedzieć...., utworzyłem nowe partycje i 2 razy formatowałem dysk zainstalowałem nowy system a on odzyskał 18GB zdjęć tj praktycznie wyszstko co potrzebowałem
podobno mozna zformatowac dysk i pozniej odzyskac dane o ile nie zapiszemy całego dysku ponownie.teraz sa metody ze do kilku razy wstecz mozna odtworzyc dane .zostaj jakas mgła magnetyczna czy jakos tak sie to nazywa czytałem gdzies dawno temu o tym ale nie moge znalesc
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka