Wysany: 2006-11-16, 19:08 Facet ktory zajechal 535 bez prawka i z mandatem....
Ogladaliscie dzis polsat wiadomosci po 19? ten idiota ktory zajechal beemke 535 ( ktora splonela ) ostal sie bez prawka i z mandatem. dzis pokazywali w tv filmik ktory tu wszyscy znaja. przez ten filmik dotarli do niego policjanci.
Wysany: 2006-11-16, 19:09 Re: Facet ktory zajechal 535 bez prawka i z mandatem....
casus maximus napisa/a:
Ogladaliscie dzis polsat wiadomosci po 19? ten idiota ktory zajechal beemke 535 ( ktora splonela ) ostal sie bez prawka i z mandatem. dzis pokazywali w tv filmik ktory tu wszyscy znaja. przez ten filmik dotarli do niego policjanci.
Tak własnie ogldałem - i dobrze tak sie konczy jak swoje wygłupy nagrywa sie i udostepnia w necie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
WITAM
Ja też oglądałem, ale było powiedziane że to właściciel a chyba w rzeczywistości tak nie było. Dzidek czy jak on tam się nazywał wziął auto klienta który wstawiłje do warsztatu.
nie musi byc przy zdarzeniu policji aby kogos ukarac...
dostal mandat za utrudnianie ruchu miedzy innymi a jesli mu zabrali prawko to albo tyle punktow nazbieral przez czas trwania filmiku albo stworzyl duze zagrozenie w ruchu drogowym...tak mi sie przynajmniej wydaje.
normalnie mozesz mandat dostac
a jak zdjecie z fotoradaru przychodzi i dostajesz wezwanie na komende to tez nie ma policji, a Ty zazwyczaj jestes biedniejszy o 500zl i bogatszy o 10pkt...
zdjecie, nagranie,relacja swiadkow styka
dobrze mu tak..debil od "mokrej trawy"...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-11-16, 21:59
tiaa, a z was to takie swiete krowy niby?
nigdy nie lataliscie bokami swoja beemka po takich uliczkach?
tiaaaa, juz w to wierze..
50 na godzine i prosto przed siebie jedziecie?
mi tam go szkoda za bezmyslnosc.nie potrzebnie to nagrywali a potem udostepnili do netu.
szkoda tez tej 535
widac ze chlopak ma pojecie o tylnym napedzie ale zabraklo troche oleju w glowie na koniec.
Menel, nie widzisz roznicy miedzy przeleceniem bokiem a tym co na filmie? Chyba ze dla Ciebie to normalne, to nie mamy o czym gadac, tylko pogratulowac.
Czasami i powiem nawet, ze czesto ludzie nie mysla. Teraz co sie dzieje na swiecie i na drogach to porazka. Zero kreatywnosci, zero przewidywania, zero myslenia. Zal mi ich wszystkich, co oni beda robic za pare lat, jak wyczerpie sie "plik" myslacych kierowcow...
Ale nie zbaczam z tematu. Nie szkoda mi tego Dzidka lecz tej duszy beemki.
Wysany: 2006-11-16, 22:24
Bruner napisa/a:
Menel, nie widzisz roznicy miedzy przeleceniem bokiem a tym co na filmie? Chyba ze dla Ciebie to normalne, to nie mamy o czym gadac, tylko pogratulowac.
widze ze robi sie tu drugie forum BMW klub Polska i BMW sport klub http://wydarzenia.wp.pl/k...ml?ticaid=12b1f
tu jest link z TV
i powalajace ze smiechu na ziemie texty dziennikarza :
"...prezentuje mozliwosci nowego samochodu"
"...rozerwanie opon"
"...pozarem sportowego bmw "
oj menel zebys sie nie pomylil..
cicha woda brzegi rwie nie zapominaj o tym..
i wiesz ze konkurencyjne fora przyjma Cie z otwartymi rekami, ciagle do mnie pisza zebym przywalil Ci dluga kreske zebys sie u nich zalogowal i pisal pisal i pisal
Wysany: 2006-11-16, 22:36
ale ja tez bym bardzo chcial aby mnie znowu najukochansi koledzy i przyjaciele ze sportowego forum przyjeli ale cos mi sie to nie udaje nawet przez radio ich blagam... i nic...
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-11-17, 01:43
El Menello napisa/a:
tiaa, a z was to takie swiete krowy niby?
nigdy nie lataliscie bokami swoja beemka po takich uliczkach?
tiaaaa, juz w to wierze..
50 na godzine i prosto przed siebie jedziecie?
mi tam go szkoda za bezmyslnosc.nie potrzebnie to nagrywali a potem udostepnili do netu.
szkoda tez tej 535
widac ze chlopak ma pojecie o tylnym napedzie ale zabraklo troche oleju w glowie na koniec.
Menell ale tu jest zasadnicza róznica...
Jak sam napisałeś...napewno każdemu zdarzyło sie lecieć bokiem czy przyjarać kapcia,ale swoją becią...a ten kretyn robił to cudzym autem bez wiedzy właściciela..
Jak Ty byś sie czuł i co byś myślał gdybyś swoją betke na którą chuchasz i dmuchasz oddał do mechanika a na drugi dzień dostał telefon że sie cała zjarała...?
Poza tym co innego latać bokami a co innego kręcić kułka rwiąc pobocze i co chwile wpadając w dziury..nie wiem..może jakiś inny jestem ale mi byłoby szkoda swojego auta..
A co do jarania kapcia...przy 3.5 nie trzeba trzymać non stop na odcince żeby zjarać kapcie...on chyba tego nie wiedział..
Ale koleś ogólnie jakiś bezmózg jest bo po jaką cholere jeszcze trzymał na odcince jak już zaczeła sie palić...??!!
Dlatego wg.mnie należy mu sie wpier***....
PozdrOOfki....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....