Tobie swap wyniosl 3 razy więcej niż jemu ale dobrze mówiłem że do 3tyś można kupić silnik ze skrzynią i można zrobić takiego swapa za 5-6tyś
Tobie swap wyniosl 3 razy więcej niż jemu ale dobrze mówiłem że do 3tyś można kupić silnik ze skrzynią i można zrobić takiego swapa za 5-6tyś
mozna Landcar kupil e34 525i całe za 2700 zł tylko nie chodzi na jeden gar jest lekko obrzygany olejem i prawie nie ma sprzegla ten dopiero zaoszczedzi aaa i zapomnialem o 270 tys nakulanych i grzechotniku spod maski
wszytko mozna zapytaj o kulture pracy mojego silnika z przebiegiem 116 tys skrzynia i sprzegłem z 95r spali lacza na 3 biegu nie mowiac o 6,25 do setki na gtechu tym bardziej ze nie ma jeszcze dobrego dolotu. Doszły mnie sluchy o okazyjnym silniku 2,8 ktory kupil Ostry dokładnie nie znam tematu wiec niech sie on wypowie!!! kupic złom nie sztuka moim zdaniem lepiej zrobic swap o 1-2k wiecej ale byc zadowolony!!!!
G-tech to oszukaniec mi na nim wychodzi ponad 1s lepiej niż seria dla mojego silnika, zmierzam do tego że wszysko sie da tylko czeba szukać, pamiętasz mojego kumpla co dzwoniles do niego, mówiles ze nie sprzeda tego za dobra kase, kolesie przyjechali i bez zbytniego oglądania wyłożyli 9tys jak sie przejechali. On dał autentycznie za silnik ze skrzynką 1700zł i na wydechu z 325 wyszło mu z mechanikiem 4,5tyś (mechaniik wziął za całą robote wraz z podłączeniem zegarów itp. 1000zł)
Na 400 jechał równo ze zdrową 540iA , tak więc jak ktoś bardzo chce i nie ma dużo kasy to też zrobi takiego swapa i będzie też fajnie, nie tak jak u Ciebie ale napewno lepiej niż w m20b25
hej,
mi SWAP wyszedl 1,5k taniej niz PUZowi bo nie kupowalem calego auta....
jednak zrobienie kompletu taniej niz 6000,- jest srednio mozliwe...
chyba, ze ktos trafi super okazje tj. ssilnik m50 za 1,5-2k to wtedy mozna zejsc do 5000,-...
ale... nikt nie mowil, ze bedzie tanio...
zostalo mi jeszcze kilka drobiazgow do zrobienia w najblizszym czasie i bedzie mozna rozkoszowac sie 200KM w e30....
jesli ktos ma na zbyciu 6k to polecam taka przemiane....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
hej,
mi SWAP wyszedl 1,5k taniej niz PUZowi bo nie kupowalem calego auta....
jednak zrobienie kompletu taniej niz 6000,- jest srednio mozliwe...
chyba, ze ktos trafi super okazje tj. ssilnik m50 za 1,5-2k to wtedy mozna zejsc do 5000,-...
ale... nikt nie mowil, ze bedzie tanio...
zostalo mi jeszcze kilka drobiazgow do zrobienia w najblizszym czasie i bedzie mozna rozkoszowac sie 200KM w e30....
jesli ktos ma na zbyciu 6k to polecam taka przemiane....
Tomcat buda z 1.8is daje rade przy takim silniczku?czy musiałes cos przerabiac?
zeby jeszcze ta bieda miala jakis normalny kolor to byłoby profi na max a tak dobry+ ! a powaznie cenie ludzi ktorzy maja cel i nie gadaja ciagle czemu tak drogo a kolega moj zrobil taniej!!! robisz swietne auto do ideału (patrz Smigiełka puz 325i) troche brakuje. gratuluje kolego
hej,
dlugosc maja taka sama tylko poprowadzone sa pod troche innymi katami stad takie wrazenie na zdjeciu....
na 100% maja ta sama dlugosc...
Ok... gites.. jakie koszta rur bez tłumików
metr takiej rury kosztuje okolo 100 zł kolanko 90° 40-50zł na kompletny wydech w e30 od kolektora potrzeba 4,5 m rury i 6 kolanek +tłumiki oczywiscie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach