Kazda firma reklamowa ci to zrobi - pytanie moga miec tylko o znak BMW.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
jeśli chciałbyś flage tylko ze znaczkiem bmw to zapomnij jeśli firma w której chcesz to robić nie ma gotowego sita. znaczek bmw składa się z 3, 4 kolorów ( w zależności od wykonania), na każdy kolor potrzebne jest jedno sito czyli w sumie muszą być 3 sita. wykonanie jednego sita to suma około 70 zł czyli ponad 200 na same sita. samo wykonia sitodruku to już minimalne koszta.
sumując:
sita ponad 200 pln
za flage od 1 - 10 sztuk około kilku złotych za sztuke
czyli impreza całkowicie nieopłacalna - w mojej ex. firmie takie były ceny
jeśłi Cie na to stać to dam Ci kontakt jeśli będziesz chciał
jest jeszcze jeden sposób ale nie wiem do końca czy efekt będzie zadowalający
powycinaj szblony z tektury (nie falistego kartonu) każdego koloru jaki jest potrzebny na wykonanie flagi, znajdź biały materiał i normalnie pomaluj materiał za pomocą szablonów.
co do farby to musiałbyś poeksperymentować aby sie bardzo nie rozpływała i między każdym malowaniem odczekaj aby farba poprzednia farba wyschła
ps. nie wiem jak wtedy będzie z trwałością takiej flagi ale to jest chyba najniższy koszt i daje satysfakcje że nikt drugiej takiej nie będzie miał