Zapomniałem napisac nieco o niej heh
Rocznik 90', wspoma,abs,klima,elektryka przód,nalatane 241 tys, miejscami male purchelki,podłoga sucha, wnetrze zadbane, brakuje troche listew, mechanicznie okey, silnik ladnie cyka i chyba zdrowo ciągnie, wypadalo by na hamownie sie udac ,felgi 17" nie wiem co to za model BBS'ow ale ladne są, przod 8,5 " kapec 225x50, tył 9,5" 245x40.
KOZAK!!! naprawde piekny materiał ja bym tylko ja przyglebił super felga ja bym naprawde poza gleba i doprowadzenai ja do ideału i tylko glebusia pozdrawiam
[ Dodano: 2006-09-25, 16:04 ]
no i zapomnaiłem dodac białe migacze tyl.
felgi 17" nie wiem co to za model BBS'ow ale ladne są, przod 8,5 " kapec 225x50, tył 9,5" 245x40.
no wiesz? jak tak mozna
BBS RS 8)
skoro to Rs-y ro w zime bede mial co z nimi robic 8) tylko:
1.były spawane i nie wiem czy da sie tak wypolerowac zeby spawów nie bylo widac
2.ranty są troche skatowane, nie wiem czy dalo by rade diaxem obrobic czy oddac jakiemus tokarzowi zeby bardziej profi je sciął
3.ranty w polerke,srodek tytanowy,sróbki czarne lub złote dla kontrastu, juz sie zastanawiam heh,dawac jakies ciekawe propozycje
jak byly spawane to raczej od wewnatrz ,tam gdzie jest kolo schowane wiec luz.one wlasnie tam lubia pekac .ranty najszybciej zrobisz na beemce ,zakladaj na tylne kolo i jedziesz z pilnikiem delikatnie a potem juz recznie papierem sciernym.
lub oddaj do zakladu gdzie prostuja fele,mi za 4 alusy (wygladzenie wszystkich rantow) 40 pln krzyknal.
widziałem tą bunie w warsztacie stała na odpowietrzenie układu chłodzenia ale co do cuda to dużo brakuje bok nie pamiętam który ale szpachla aż tylko co ze środkiem to w tłoku ujdzie a gdzie ta klima jak chłodnicy niema, w zawieszeniu wali jakby wozem konnym jechał
widziałem tą bunie w warsztacie stała na odpowietrzenie układu chłodzenia ale co do cuda to dużo brakuje bok nie pamiętam który ale szpachla aż tylko co ze środkiem to w tłoku ujdzie a gdzie ta klima jak chłodnicy niema, w zawieszeniu wali jakby wozem konnym jechał
I co z tego ze szpachla,mozemy obejrzec Twój taczkowóz i tez napewno sie znajdzie.Chłodnice od klimy specjalnie wyjełem, nie jest to powod zeby mówic ze klimy niema ziomek...
A z wozem konnym to ja sie przejade..Twoim, jak ruszy
moją bete oglądałeś w warsztacie z podziwem jak dobrze pamiętam taka czarna jak co to możemy się spotkać mamy u siebie przyżąd do mieżenia szpachli i opiszemy ta którym elemęcie jest szpachel w moim i twoim i opiszemy obie na forum każdy element i zobaczymy tylko żebyś nie żałował a co do zawiasu terz opiszemy
Nie pamietam,czarnej którą oglądałem, za duzo ich tam stało A co do szpachli to nie ukrywam ze jest,tylni błotnik prawy miejscami nosi grube jej slady, ale przeciez to nie jest powód zeby mierzyc, porównywac i pisdac na forum na której jest mnie czy wiecej szpachli, dla mnie bezsensu..