BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Jakie mam szanse na kredyt? I gdzie najlepiej go wziąść?
Autor Wiadomo
--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-10-19, 19:26   Jakie mam szanse na kredyt? I gdzie najlepiej go wziąść?

Witam
Jako,że jest tu wielu ludzi znających się na różnych dziedzinach także mam takie pytanko.
Potrzebuje zaciągnąć kredyt 10tyś zł na 3-5 Lata na pewne ruchy finansowe.
Jeżeli wszystko potoczy się tak jak chcę bardzo możliwe,że będę w stanie spłacić go o wiele wcześniej także chciał bym,żeby była możliwość wcześniejszej spłaty.
Jest tylko jeden problem jestem studentem studiów zaocznych bez stałej umowy o pracę.
Oficjalnie jedynymi moimi dochodami jest póki co staż około 500zł/mieśiec ale staż mam tylko do Marca z tym,że po jego odbyciu pracodawca zobowiązany jest mnie zatrudnić na jakiś tam okres.

Teraz pytanie jakie mam szanse na otrzymanie kredytu?
Czy będe potrzebował jakiegoś wierzyciela ze stałą umową? (z tym jakby co nie ma problemu)
I najważniejsze gdzie wziąść taki kredyt,żeby wyszedł najkorzystniej?

Sobek 
german style

Pomg: 6 razy
Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2006-10-19, 20:08   Re: Jakie mam szanse na kredyt? I gdzie najlepiej go wziąść?

--==maly==-- napisa/a:
I najważniejsze gdzie wziąść taki kredyt,żeby wyszedł najkorzystniej?
No ja tez bede bral chyba kredycik tzn. Moj Tata!!
I slyszalem ze w skoku stefczyka jest dobrze ??
:?

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-10-19, 20:13   

słuchaj - musisz iść do doradcy finansowego - oni ustalają (określają) konkretne warunki dla konkretnych osób i mają ogląd na całą sytuację, a co najważniejsze - nie biorą za to kasy od kredytobiorcy
rozlicza się z nimi bank, który udziela kredytu - koszt takiego kredytu byłby dla Ciebie taki sam, gdybyś brał go bezpośrednio w banku bez ich pomocy, ponieważ oni mają preferencyjne stawki

na forum nikt nie jest w stanie udzielić Ci rzetelnej informacji przy tych danych, które podałeś

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-10-19, 20:27   

Polecam Bank Społdzielczy sam tam brałem kredyt na Modzelewskiego.10 tys na 2 lata spłata po 450 zł była.

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-10-19, 21:01   

PioterW napisa/a:
słuchaj - musisz iść do doradcy finansowego - oni ustalają (określają) konkretne warunki dla konkretnych osób i mają ogląd na całą sytuację, a co najważniejsze - nie biorą za to kasy od kredytobiorcy
rozlicza się z nimi bank, który udziela kredytu - koszt takiego kredytu byłby dla Ciebie taki sam, gdybyś brał go bezpośrednio w banku bez ich pomocy, ponieważ oni mają preferencyjne stawki

na forum nikt nie jest w stanie udzielić Ci rzetelnej informacji przy tych danych, które podałeś

Ok i to właściwie wyczerpuje temet dzięki Piotrze nie pomyślałem o tym a jest to faktycznie świetny pomysł.
Temat można zamknąć
Pozdrawiam

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-10-19, 22:46   

--==maly==-- trzeba bylo wczesniej zanim zaczales studia.sa kredyty dla studentow na bardzo dobrych warunkach :wink:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: