Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-15, 20:21 SKRADZIONO CZARNE BMW E34 525 24V !!!
SKRADZIONO WCZORAJ KUMPLOWI BMW E34 525 1990R 24V +GAZ SEKWENCJA
REJ. OP ....
KOLOR CZARNY
SHADOW LINE
ALU 16" MPOWER
SKORA
LAMPY TYL I PRZOD DYMIONE BLACK HELLA
ZWINELI JA Z DZIELNICY WARSZAWA WESOŁA-ZIELONA 14.10 (SOBOTA) OKOLO 16.00
POMOCNE INFO NA TEL:609668736 LUB NA PW
WYSOKA NAGRODA !
BARDZO PROSZE O PODPIECIE TEMATU NA SAMA GORE.DZIEKI
Ja tego nie rozumiem co się dzieje w tej Warszawie..............
Żeby takie auta kraść jak E34, E30 itd
W Poznaniu to ja o takim incydencie słyszałem chyba z 5 albo 6 lat temu minimum
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ja tego nie rozumiem co się dzieje w tej Warszawie..............
Żeby takie auta kraść jak E34, E30 itd
W Poznaniu to ja o takim incydencie słyszałem chyba z 5 albo 6 lat temu minimum
Mojemu kolesiowi ukradli z rok temu seata ibize kanciastą z garażu
To wszystko od razu jest rozbierane na części
znajomemu ukradli merca 124 świeżo zwiezionego z Rzeszy, Jakiś czas później policja odkryła dziuple złodziejską i mietek się znalazł ale w kawałkach
Wysany: 2006-10-16, 09:20
Cytat:
po co przyklejac temat jak juz jest jeden w ktorym mozna wpisywac co komu ukradli
po to przyklejac bo to nie jakas mala cena za zwiniecie dokladki isa wartej 100zl tylko beemki wartej 10-14tys.zl !
jak sie znajdzie to temat sie skasuje !
Niestety warszawka :/:/:/:/:/:/ az starch zostawiac auto gdziekolwiek - mam nadzieje ze sie odnajdzie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysany: 2006-10-16, 18:38
chlopaka wszyscy znali w tamtych okolicach wiec nawet czasami nie zamykal dokladnie beemki.ziomek jest z otwocka wiec stawial wszedzie ,grochow,praga itd i nigdy sie nawet nie dobierali a tu taki zonk.
pewnie jacys malolaci dla felg i muzyki dziabneli,moze gdzies pozostawia..moze...
Z tego co wiem to wlasnie wiecej zabezpieczen ludzie maja w autach ktore maja po 10 lat niz w autach novych .. a to dlatego ze nikt na wlasna reke w novym aucie nie zalozy np odciecia zaplonu bo straci gwarancje .. a do takiej furki co ma 10 lat mozna pakowac wszystko .. a to ze ukradli mnie to wcale nie dziwi .. rozbiera sie to auto max 24 godziny sprzedaje tez dosc szybciutko .. a to czysta kasa .. ladne fele pewnie jakies radyjko itd .. dopuki bedzie popyt na takie kradzone zeczy to beda kradli zawsze ! .. pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
W sumie czysta racja, ale popatrzcie, radyjko i fele sa tez w nowosciach. W kazdym razie co do kradziezy starych modeli macie racje - taniej jest kupic kradzione rzeczy z starszego auta, bo tansze...
o to wlasnie chodzi jakies pare lat temu byl poput na poldki, ktos by sie smial po co krasc poldka ale jezdzilo ich duzo i sie psuly wiec czesci schodzily jak swieze buleczki.
Odkad otworzyli granice e30, e36, e34 czy audi b3, b4 mozna zobaczyc na kazdym kroku wiec jest po co krasc te autka bo graty i tak sei sprzedadza.
smutne ale prawdziwe, zyjemy w "cudownym kraju"
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
ja juz dawno postanowilem ze nie kupie nic kradzionego a jak bede wiedzial ze ktos jest nie w porzadku to prosto na policje
znam juz dwie takie szajki co poszly siedziec (i siedza nadal) bo ukradli auta wiekszym cwaniakom niz oni sami
w jednym przypadku policja przyjechala z wlascicielem po nie calej godzinie do dziupli a chlopaki wodke pili zamiast rozkrecac
kilku znalem troche lepiej niz z widzenia ale najciekawsze jest to gdzie sie nauczyli krasc w wojsku czesto trenowali pod dyskotekami
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Wysany: 2006-10-17, 19:44
z ta beemka najdziwniejsze jest tak jak wspomnialem ze kolesia wszyscy znaja w otwocku,obok i wstrone grochowa. to jego rejony i niby wlasnie tam mu zwineli.sadze ze amatorzy teraz boja sie wychylic bo juz wszedzie o tym sie mowi.tablice mial z opola i przez to sie ktos nacial.