wczoraj byl ogladac M3 E36 .polecilem mu mcars aby ja zbadali i ...okazalo sie ze ma spaw wzdluz calej podlogi wielki plus dla mcarsu ze nic nie wzieli od niego za sprawdzenie jak zobaczyli ze ktos chce go tak naciagnac..
Wnoszac po samych fotkach tez jestem za 2 pozycja... Ale warto by bylo obejrzec wszystkie na zywo zeby miec porownanie... Jak cos to jako 1 bym jechal ogladac 2 pozycje.
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2006-10-05, 22:19
Po fotkach patrząć jestem za każdą z nich, ciezko powiedziec, przeciez faktycznej mocy silnika nie da rady poznac fotek , gdyby co mogę ją obejrzec na zywo wraz z przyszłym nabywcą 8)
a Thomas z pomorza ma chyba jescze swoja niebieska M5 na sprzedaz w stanie prawie ze idelanym czy juz ja sprzedal??
a z tych trzech wszystkie sa kiepskie 2 ladnie moze i wyglada (fajne kola rzadko sie je widuje) ale dlugo jest na allegro..
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-05, 23:09
ooo.. to jak ktos ma takie dodatkowe info jak dixi to tez piszcie bo jak faktycznie troche lezy na allegro to pewnie jaka lipa, taj jak bylo z ta M3 E36 za 18 tys.zl
thomas pewnie bedzie troche chcial za swoja a kumpel ma tylko okolo 20 kola na ten bajer.
moze ktos jeszcze ma ukryta M5 na sprzedaz?
Mi też obrazkowo najlepiej sie podoba nr. pozostałych bym nie chciał bo nienawidze białej skóry, pozatym jak bym miał 20k to rozglądał bym sie też za 540i z manualną skrzynią
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-06, 09:40
lordzie, kumpel tez wlasnie szuka 540 w manualu.miesiac temu wklejalem taka srebrna na torze kieleckim.to wlasnie on jej szukal.ziomek jest fanatykiem bmw i nie ma porownania dla niego V8 z MPOWEREM i dlatego zawiesil oko na M5.
kowal, to nie dla mnie tak jak napisales o kolorze ale bede sie nia wozil..bede
ta niebieska jakby niektorzy nie wiedzieli to tez ma takie fele jak ta czarna .wszystkie takie maja tylko nr.1 ma opcje pierwsza czyli gola, nr.2 ma nalozone niby kolpaki a nr.3 ma nalozone gwiazdy . z felg mozna zrobic 3 rozne modele.
m5tka z poz.1 ladnie wyglada ale widac lekkie fałdy na karoserii. Nie ma 15 letniego idealu i poza tym ta moc..duzo moze swiadczyc ile razy lezala w rowie. Polecam taki tester lakieru, kupilem na allegro za ok 90zl i swietnie sie spisuje i pomaga w targowaniu ceny
1 napewno byla bita 2 dlugo stoi na allegro z tego co kojarze to zeszlm roku stala w komisie tej fili ale w krakowie czy gdzies w okolicach a od tego roku stoi na pomorzu nie wie czy sie zmnienil wlasciciel czy otoczenie zeby znalesc frajera a 3 kiespko wyglda juz na fotach wiec z tych 3 osob nie kupilbym zadnej bo kupic a pozniej ladowac to nie sztuka... M5 to woz ktorego sie dlugo szuka bo jesli kos ma naprawde dobry egzeplarz nie ma powodu zeby go sprzedawac...