Jest ze mną już 13 miesiąc. Nie sprawia problemów. Trzeba "jedynie" maskę zrobić (bo spłowiała) i usunąć parę ognisk korozji. Na przyszły rok w planach mam e36 323, 325 albo najlepiej 328... no chyba, że się trafi jakieś wybitnie ładne e30 325.
_________________ Z drogi! Bo zmielę cię moim białym śmigłem!
To nie moja jest wysoka, tylko twoja niska Tam gdzie ty masz górę zderzaka to ja mam dół Kumpel ma passata i jak go przewiozłem to mi płakał, że twardo Dziwni co ludzie, bo mi też trochę chyba za miękko.
Miałem coś nawet lepszego niż fabryczne BBS'y, identyczny wzór tylko, że 16'', ale niestety "zutylizowałem" jedną i wtedy bardziej opłacało mi się kupić od Bogusia te felgi, niż regenerować tamtą (poza tym jeszcze jedna felga gubiła powietrze). Ale zostawiam je, na później. Gdybym w jakiś sposób wszedł w posiadanie jakieś ładnej e30 (ta jest ładna ale FSO pod maską) to dam je wtedy do regeneracji i będą jak znalazł
Pomijając to że jest czerwona to ładny cywil, ta kiera mi nie pasuje bo zalatuje na autobus czyli bmw e34 no i zamiast tej ześlepaczki włóż nawet jakieś zepsute radio bo z tą zaślepką jakoś tak pusto w tym miejscu.
zamiast BBS-ów dawaj RH 15" sa duuuzo ladniejsze i lekko w dół opusc
nie wiem czemu ale jak czerowna to czarne zderzaki bardziej mi sie podobaja niz w kolorze