nie sieją , to prawda, ale głupcy ich wybrali więc już po żniwach
z naszego kochanego rządu, na czele z premierem i prezydentem to nawet za granica się naśmiewają, hehehe a co dopiero we własnym kraju, buehehehe.....
Drogi by lepiej wyprostowali, bo dziura jest bardziej niebezpieczna dla niedoświadczonego kierowcy, albo przynajmniej niech drogowcy nauczą się kłaść równo asfalt i studzienki montowac na równi z asfaltem, no i te cholerne koleiny od Tirów i autobusów bo Germanem mozna spiłowac podwozie
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-08, 00:54
jak nie mozna przez komore gadac to i petow nie mozna palic. prowadzi sie w obu przypadkach jedna reka
mi tam to zwisa bo nie pale tego smierdzacego gowna( czasami cos innego sie przypala )
jak nie mozna przez komore gadac to i petow nie mozna palic. prowadzi sie w obu przypadkach jedna reka
mi tam to zwisa bo nie pale tego smierdzacego gowna( czasami cos innego sie przypala
Racja. Idąc tym tokiem rozumowania nawijając przez CB, jedząc, pijąc też prowadzi się jedną reką, więc tego też powinni zabronić..
mi tam to zwisa bo nie pale tego smierdzacego gowna( czasami cos innego sie przypala
Racja. Idąc tym tokiem rozumowania nawijając przez CB, jedząc, pijąc też prowadzi się jedną reką, więc tego też powinni zabronić..
Taa i zmieniania CD-ków w radiu, regulacji nawiewów, ahaa no i zapomniałbym o zmianie biegów, wszyscy musimy sobie kupić automaty
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
No poprostu nie mogę, co za kraj. Spełnia nasz rząd wszystkie kryteria co do kretynizmu, choć w stanach niektóre ustawy mają jeszcze głupsze -- zakaz noszenia lodów w tylnej kieszeni spodni po godzinie 18.00 !?! (autentyk-gdzieś na forum już była mowa o naszym wspaniałym ...ech..)