Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-07, 23:58 jaki prezent slubny dla ziomka ?
jakie macie pomysly na prezent slubny dla dobrego kumpla? ( ziomek nie jest z kregu bmw ale tez lubi szybkie furki)
mam tylko ≈100pln przeznaczone
posciel ?
kurde na slubach bylem moze za 3-4 razy. zawsze udawalo mi sie z tego wymigac.
ale moim zdaniem to najlepszy pomysł , młodzi zawsze chcą kasę , niech sami wydadzą na to co im potrzebne i co im się podoba a ze dasz 100 to wydaje mi się ze nie problem , wazne ze dasz a dajesz tyle na ile Cię w danym momecie stac
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-08, 00:27
sprostuje troche ze to tylko slub bez zadnego przyjecia weselnego.
wiem ze troche ta stowka to malo ale jakos ten miesiac cienki bedzie bo wlasnie w weekend mialem juz jedno huczne weselicho kolezanki i troche siana poszlo
musze wydac jeszcze 100pln na benzyne-dojazd( 200km) i 50pln na kwiatki...
Menel - kup mu wibrator - jak mu się nie spodoba to niech się pierd..li
A tak poważnie - jak bez wesela to daj mu kopertę - bardziej będzie zadowolony z kasy niż z pościeli itp...
A z drugiej strony podziwiam CIę - ja będąc tylko na ślubie kupiłbym kwiaty i jakiś duperel za 10-15 plna - słonia czy jakiś inny gadżet...
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
witam
poniewaz jestem miesiac i 3 dni po slubie to moge wypowiedziec sie o tanich i fajnych prezentach, ktore zawsze sie przydadzą
- posciel - nigdy dosc
- reczniki - j/w
- zestaw śniadaniowy dla dwojga
- kieliszki do szampana/wina
- ladne filiżanki dla dwojga
- zestaw "Dla niej, dla niego" - Johny Walker + Ballentains + 2 kieliszki
to sa mniej wiecej prezenty jakie my dostaliśmy i byliśmy z nich bardzo zadwoleni
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
a tak powaznie to mysle ze jakbys dal kase to on by juz wiedzial co mu jest potrzebne,
z tego co widzialem na weselach to para mloda zostawala z 2 żelazkami, wieszkami, obrazami itp. a pozniej to na allegro ląduje
Fajna ta pościel z allegro, pewnie sobie zamówie taką, po koniec roku mam też wesele niskobudżetowe czyli bez większej imprezy i z takiej pościeli byłbym super zadowolony
U mnie jutro mija 2 tygodnie jak sie ożeniłem
A co do prezentów to cała masa, najfajniejsze i bardzo ori były właśnie ręczniki
Taki fajny set w pięknym opakowaniu. Jakość 1 klasa.
ja jestem prawie 3 tyg po ślubie , wsadz te stówke do koperty z życzeniami i tyle jezeli to jest dobry znajomy to dla niego liczy sie twoje przybycie na ślub , a stówka do stówki i se uzbieraja kwote i zawsze moga sobie kupic to co chcą
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen