Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-08-30, 19:52
nie wiem po co one są ale zdajesie przy robieniu Black Helli zawsze schodzą - nie ma się czym przejmować, nie mają żadnego (widocznego) wpływu na świecenie...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
o ja !!
zmazałeś te kreski??
chłopie grzej do najbliżeszego ASO niech ci naniosą nowe
inaczej przeglądu nie przejdziesz
diagnosta musi wyraźnie widzieć czy lampa jest w pionie zamontowana czy w poziomie
a jak zapewne wiesz lampa jest okrągła
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Hehe normalnie bym olał temat... ale gdzies kiedyś przeczytalem ze one sa ważne tylko sam nie wiem po co
A Wy sobie ze mnie jaja robicie...
Ale śmiech to zdrowie....
Śmiech to po zielonych grudkach raczej niż po białych kreskach
podobno po tych bialych kreskach mozna auto 2 dni bez przerwy naprawiac 8) chyba po to sa ...
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-08-31, 10:15
KotSylwester napisa/a:
... a niby taki porządny
kiedyś coś o tych kreskach czytałem, ale musiałbym poszukać - jak ich nie ma, to w zasadzie nie widać różnicy w świeceniu - ja też kiedyś czyściłem środki 8)
To po co one są...? I to tak nie trwale naniesione...? Jakąś role spełniają... a przynajmniej spełniały...
Chociaż są zbyt cienkie aby miały wpływ na swiecenie...
Niemcy zadali sobie trud, że je nanieść na szkło więc jakiś cel w tym mieli... Pytanie tylko po co? Macie jakieś sensowne pomysły?
[ Dodano: Czw Sie 31, 2006 12:37 pm ]
Arczi e30 napisa/a:
KotSylwester napisa/a:
podobno po tych bialych kreskach mozna auto 2 dni bez przerwy naprawiac 8) chyba po to sa ...
Nie o te kreski mi chodzi...
Ostatnio zmieniony przez Domel 2006-08-31, 11:39, w caoci zmieniany 1 raz
Moze to jakies oznaczenia technologiczne dla goscia ktory sklada lampe w fabryce zeby dobrze ja zlozyl? Skoro nie wplywa to na swiecenie to nic innego mi nie przychodzi do glowy
.....Witam ! Poleciałem specjalnie na dół do garażu ( gdzie leżą dwie nowe lampy Hella , nieuzywane jeszcze ,bo niezamontowane , po całe 580 zeteł za sztukę ) , rozpakowałem i ........................są białe kreski !!!!! Sam nie wiem co o tym sądzić, ale są!!! Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Rafał , Przyjacielu !!! Wiem , czuje to samo ,że to było nie fair ..................Ale mam manię świadczenia prawdy...................czasem wychodzi sie na tym jak Zabłocki na mydle..........W takim razie musimy już wspólnie stworzyc nową teorię........na razie myśle intensywnie.............PZDR - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
hmm, a może światło ma sie rozparaszać przez pozostałą część klosza a przechodząć przez te zaglębienia wydostają się niepotrzebne refleksy na bok, i dlatego zostały zamalowane?
Szukałem czegoś na ten temat w google ale jak na razie bez rezultatu...
Jak nic nie znajde to moze skrobne maila to Monachium..:) Ciekawe czy odpiszą...