BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
750 87r.
Autor Wiadomo
LENY
[Usunity]

Wysany: 2004-09-07, 23:43   750 87r.

Mam do kupna 750-tę na full opcji w automacie czy na coś trzeba szczegulnie zwrócić uwagę kupując takie autko aby w parcha się niewpierdzielić? Czy są jakieś newralgiczne punkty które trzeba sprawdzić?

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-09-08, 01:48   

zwróć uwagę na to czy własciciel sprzedaje też stacje benzynowa lub chociarz talony na wachę w orlenie :lol:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Daniel e-28
[Usunity]

Wysany: 2004-09-08, 02:53   

SmasherE30 napisa/a:
zwróć uwagę na to czy własciciel sprzedaje też stacje benzynowa lub chociarz talony na wachę w orlenie :lol:

hehehe hahaha dobre :lol:
a tak poważnie to tak jak Smasher pisze bedziesz lał i lał w nieskończoność :P

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2004-09-08, 07:21   

No chyba że będzie to twój drugi samochód i będzie .. hmm powiedzmy "bardziej stacjonarny" :wink: :wink:
8) ale wiesz co lubić :twisted:

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Skd: Słupsk
Wysany: 2004-09-08, 10:58   

przy takich wiekowych autach (jak E30,E32 i inne) najlepiej zabrac je na zaklad ktory zna sie na beemkach i niech ja dokladnie przetrzepia - wydasz pare stowek ale bedziesz wiedzial czy nie wpadasz w bagno .... a i sprzedajacy jak bedzie wiedzial (ukrywal) ze cos nie tak jest z autem to bedzie niechetny na taka propozycje...

jakub
[Usunity]

Wysany: 2004-09-08, 22:52   

Mój sąsiad sprzedał 325i. Po kilku dniach stał się posiadaczem 750iL.
Kiedyś był szczęśliwym człowiekiem. Teraz jest wrakiem.

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2004-09-08, 22:56   

Przyjedz tym samochodem do nas zaraz ci powiemy co z nim jest nie tak.Wystawimy stosowna ocene.Im wiecej głów do ogladania tym lepiej.

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-09-08, 23:30   

Leny ... nie kupuj takiej zabawki narazie, bo dzdius lada chwila się urodzi, a na niego będzie mnustwo wydatków ... jakies szczepionki leczenie, ciuchy pieluchy zabawki ... daj se na razie spokój, no chyba że naprawde wszystko masz pod kontrolą...
Wies to jest tak, że jak ktos jeździ taka bryką to raczej na takie forum jak nasze nie zagląda, więc fachowych porad posiadaczy nie otrzymasz :roll:

http://forum.streetracing...ghlight=bmw+750

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2004-09-09, 17:41   

u mnie w Płocku jest człowiek który sprzedaje częci do bmw, niektórzy pewnie wiedzą o kogo chodzi :) w sumie spoko gość jak go sie zna. Dwa lata temu miał na sprzedaż 750i lekko uszkodzony przód, oczywiście dodawal wszystki części potrzebne do naprawy chciał za nią wtedy 9,5 tyś. Miałem wtedy 320i. Jako młody czlowiek zakochany w BMW, chciałem je kupic, sprzedac swoje e30 i kupić ową beemkę, jedanak Sławek pewiedział słuchaj ja Ci jej nie sprzedam to niejest auto dla ciebie i wiedzial co mówi, auto było w dobrym stanie ale kupić jee to nietylko wydatek jego wartości to także koszty eksploatacji, a te są GIGANTYCZNE, te auta palą ok. 30l gazów przy lekkiej nodze, 2x przeplywomierz, 2x wszystko, remont czy tego typu rzeczy ponosza takie koszt że mała głowa. Ta beemke choć kuszaca jest tylko dla bogaczy, jesli jedank już koniecznie chcesz 7-mke to pomysl o 740i V8 koszt wydatku większy, ale eksploatacji dużooo tańszy. Niepolecam jednak kupna te auto moze zniszyc finansowo. :(

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2004-09-09, 20:01   

cytujac "5l v12 to tylko jak masz wlasny dystrybutro z czesta dostawa przy bucie w miescie ponad 30l
Wedlug norma BMW spalanie do 48 l/100 jest w normie"
o karwa!!
to chyba trzeba za soba cysterne 30 tys litrow ciagnac...

mgr inż. Jędrek ;)

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Skd: Słupsk
Wysany: 2004-09-09, 22:16   

ano trzeba - ale poparztcie na to ile te auta kosztowaly jak byly nowe - naprawde tylko bogatuch ludzi bylo na nie stac - i mimo ze wartosc auta spada jego rynek zbytu pozostaje taki sam (trzeba miec kase i nie liczyc sie z wydatkami na paliwo itp)

Darek W-wa 735 

Pomg: 1 raz
Doczy: 30 Sie 2004
Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2004-09-09, 23:05   

:wink: No cze kolego.Nie wiem czy to jakaś okazja ta 750,czy zauroczyła Cię 7.Ja naprzykład od dawna chorowałem na 7,ale 5,0 nigdy nie brałem pod uwagę,bo to tak jak koledzy ci mówili-koszty eksploatacji(silnik)podwójne.Znajomy mi poradził,że jak już taki samochód to tylko 735.Podobno to najbardziej udane silniki w modelach e32(no oczywiście nie to żebym się chwalił) bo akurat taką mam.Wybór należy oczywiście do Ciebie :idea: :?: :?: :idea: :?: :?: :?: :!: :arrow:

DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2004-09-10, 01:04   

Spotkalem dzis kolege, ktory zamienil sie z ojcem samochodami. Stary dal mu 750i w zamian za E36. Kumpel twierdzi, ze to byl jego najwiekszy blad! Dlaczego? Auto w miescie pali ok. 35 l LPG przy lekkiej nodze (koles mowi, ze na poczatku myslal, ze cos sie zepsulo :D )

schmier
[Usunity]

Wysany: 2004-09-12, 19:57   

yo,

nie wiem Panowie, naprawde nie wiem - wszystko to co tutaj opowiadacie to oczywiscie prawda i zdrowy rozsądek tutaj rządzi jednak heh... jako posiadacz 750 e32 w full opcji, powiem, ze zadne inne auto nie daje takiej przyjemnosci (loko mnie zna, mialem juz kilka fajnych i niefajnych furek, ale 750 rzadzi). Oczywiscie, teraz na codzien jezdze 520 e39, bo paliwo mnie mordowało, ale po pracy dla przyjemnosci czasem jezdze 7'mką i naprawde... :-) fura mistrzowska... oczywiscie, musialem troszke w nia wlozyc, ale... :-) :->

loko

Skd: Wawka
Wysany: 2004-09-13, 08:34   

tak to prawda, schmier miał i starą suprę 3.0 turbo i porszafkę na turbince :-) także same fajne autka :-) ale wreszcie ma bmw :-) prędzej czy później każdy z moich znajomych kupuje bmw :-)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: