BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Chyba zostanę kradziejem :)))
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-08-29, 11:38   Chyba zostanę kradziejem :)))

http://serwisy.gazeta.pl/...ias=5&startsz=x

Znacie Gizę? :lol:

Bajka 

Pomoga: 4 razy
Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-08-29, 12:01   

czytałam wczoraj w Dużym Formacie, proste, że znamy :lol:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-08-29, 12:29   

Łukasz napisa/a:
Chyba zostanę kradziejem :) ))
- musiałbyś umieć jeździć po ludziach

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2006-08-29, 12:30   

Cytat:
Raz tylko nie udało mi się walnąć fury. To była vectra. Wkładam grata, przekręcam kluczyk, a tam zapłonu nie ma. Podłączyłem pod setkę, a tam tak samo nic. Patrzę, co mu jest, sprawdzam akumulator - działa. Ale po przepięciu kostki w ogóle się kontrolki nie zapaliły. Cham miał swój cwany patent.

a jednak ......

Cytat:
To mnie nauczyło, że trzeba latać w zajebistej ekipie. Nikt cię wtedy nie ruszy.
8) 8) 8) 8) 8)

Domel 

Pomg: 1 raz
Doczy: 19 Sie 2004
Skd: Manchester
Wysany: 2006-08-29, 15:09   

Tez to czytałem w DF.
Niby taką kase golą ale jak wpadną to juz nic z tego nie mają oprócz wyroku i po wyjściu żadnej przyszłości...

landcar 

Doczy: 20 Gru 2005
Skd: OKOLICE TORUNIA
Wysany: 2006-08-29, 16:26   .

takie rzeczy to sie robi z glowa i rozumem

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-08-29, 16:56   Re: .

landcar napisa/a:

:?:

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-08-29, 21:02   

urbi napisa/a:
Cytat:
Raz tylko nie udało mi się walnąć fury. To była vectra. Wkładam grata, przekręcam kluczyk, a tam zapłonu nie ma. Podłączyłem pod setkę, a tam tak samo nic. Patrzę, co mu jest, sprawdzam akumulator - działa. Ale po przepięciu kostki w ogóle się kontrolki nie zapaliły. Cham miał swój cwany patent.

a jednak ......

nie dlugo biore sie za jakies zabezieczenia u siebie :lol: a patentow mam sporo wiec latwo nie bedzie odjechac 8)
chociaz nie wiem czy ktos bedzie zainteresowany 20 letniem autem ...

u znajomego troche grzebalismy ; trzy odciecia + alarm + blokada kiery na dole i zlodziej to co najwyzej sobie posiedzi
bo nie odpali auta wogule a z blokada to moze pudzian by sobie poradzil :lol:
kiedys probowali go ukrasc dwa razy za drugim jak sie nie udalo odpalic to debile pocieli prawie cala instalacje w aucie

szkoda ze nie bylo dyktafonu w aucie bo chcialbym slyszec jak sie k... sypaly gdy nie mogli odpalic :lol:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

landcar 

Doczy: 20 Gru 2005
Skd: OKOLICE TORUNIA
Wysany: 2006-08-29, 21:44   .

dobry zlodziej to wszystko ukradnie nawet auta nie musi odpalac ,wystarczy wciagnac na lawete lub cos podobnego :D

kamil.k 
złota ronczka

Wysany: 2006-08-29, 22:02   Re: .

landcar napisa/a:
dobry zlodziej to wszystko ukradnie nawet auta nie musi odpalac ,wystarczy wciagnac na lawete lub cos podobnego :D

uwierz mi z moja gleba nie da sie wciagnac normalnie auta na lawete zeby nie wiem jak mocna miec wciagarke :lol: czy przodem czy tylem to nie bardzo jest jak ; wiem bo raz bylem lawetowany i dobrze ze mam brata z laweta to pol godziny kombinowalismy jak wjechac na lawete mimo ze ma dlugie podjazdy ; auto wieszalo sie progami i wydechem :?

najlepszy sposob z wciaganiem to mieli chyba w niemczech ; kradli smierciara ktora wciagala auta do srodka :lol:

puz 
swapownik

Doczy: 05 Sty 2005
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2006-08-30, 00:31   

Cytat:

chociaz nie wiem czy ktos bedzie zainteresowany 20 letniem autem ...

ja mialem tyle szczescia ze naszedlem zlodzija!!! zdazyl rozwalic zamek w drzwiach, długa historia. po tym incydencie moja malenka to twierdza :) 3 zabezpieczenia

Łukasz napisa/a:
landcar napisa/a:

:?:

jak pewnie czytales grupa niejakiego Gicy tez robiła to z glowa poza tym skladaj lepiej zdania bo wyglada na to, ze potrafisz :wink: a to porzadne forum :D

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-08-30, 00:55   Re: .

kamil.k napisa/a:
landcar napisa/a:

uwierz mi z moja gleba nie da sie wciagnac normalnie auta na lawete zeby nie wiem jak mocna miec wciagarke :lol: czy przodem czy tylem to nie bardzo jest jak ; wiem bo raz bylem lawetowany i dobrze ze mam brata z laweta to pol godziny kombinowalismy jak wjechac na lawete mimo ze ma dlugie podjazdy ; auto wieszalo sie progami i wydechem :?

najlepszy sposob z wciaganiem to mieli chyba w niemczech ; kradli smierciara ktora wciagala auta do srodka :lol:

moja na lawete po dzwonie w toruniu wciagal koles tez okolo 30-40 min . zawisla w polowie przez wydech i ani rusz. a mam tylko -60/60.

kuzyn 

Doczy: 05 Kwi 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-08-30, 04:32   Re: .

landcar napisa/a:

no stary ... masz jakieś doświadczenie :?: :roll:

jacekg.deviantART. com - galeria moich zdjęć

kamil.k 
złota ronczka

Wysany: 2006-08-30, 06:35   Re: .

JacekG napisa/a:
landcar napisa/a:

no stary ... masz jakieś doświadczenie :?: :roll:

pewnie naogladal sie filmow w ktorych kradli same kozy :lol: wjechac moim na lawete sie nieda w piec minut
jedyna mozliwosc jaka przychodzi mi do glowy to go wniesc na lawete :lol: :lol: :lol: ale jak sami zlodzieje stwierdzili w wywiadzie tak sie nie kradnie bo za duze ryzyko

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-08-30, 07:01   

hehehehehe lektura naprawde super .. policja sie cieszy ze rozbila jedna taka grupe ale w polsce na bank dziala takich setki .. tak wiec to wszystko to kropla w morzu potrzeb .. ale lekturka dobra i daje do myslenia troszke, musze sobie sam pogrzebac przy zabezpieczeniu bo jak widac z domowymi zabezpieczeniami maja najwiekszy problem .

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-08-30, 08:54   

MrKrYH_e34 napisa/a:
hehehehehe lektura naprawde super .. policja sie cieszy ze rozbila jedna taka grupe ale w polsce na bank dziala takich setki .. tak wiec to wszystko to kropla w morzu potrzeb .. ale lekturka dobra i daje do myslenia troszke, musze sobie sam pogrzebac przy zabezpieczeniu bo jak widac z domowymi zabezpieczeniami maja najwiekszy problem .

W tych czasach juz sie raczej nie kradnie kilkunastoletnich aut, wiec nie ma sie co martwić. Ewentualnie komuś mogą chcieć ładne RSy podpieprzyć.

mareks 

Doczy: 10 Sty 2005
Skd: księstwo Sulejówek
Wysany: 2006-08-30, 13:31   

poprzedni wlasciciel mojej nie zamykal wogole samochodu, gdziekolwiek jej nie zostawial a nie mial nawet alarmu:)

na szczescie to juz sie zmienilo:D

GG: 6377445

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-08-30, 19:40   Re: .

kamil.k napisa/a:

menel napisa/a:

moja na lawete po dzwonie w toruniu wciagal koles tez okolo 30-40 min . zawisla w polowie przez wydech i ani rusz. a mam tylko -60/60.

Nie kazda laweta ma lamane podjazdy na ktorych mozna zawisnac na progach. Koledzy nigdy nie widzieli lawety z podnoszona hydraulicznie platforma? Przod platformy podnosi sie tak, ze ta razem z najazdami tworzy plaska powierzchnie po ktorej pod gorke (pod niewielkim katem) wciaga sie samochod. Nie ma takiej gleby ktora na to nie wjedzie. Nie takie fury jak wasze jakos np na tory wyscigowe dojezdzaja :wink: Wiec nie spal bym tak spokojnie tylko dlatego ze mam glebe :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku