Raz tylko nie udało mi się walnąć fury. To była vectra. Wkładam grata, przekręcam kluczyk, a tam zapłonu nie ma. Podłączyłem pod setkę, a tam tak samo nic. Patrzę, co mu jest, sprawdzam akumulator - działa. Ale po przepięciu kostki w ogóle się kontrolki nie zapaliły. Cham miał swój cwany patent.
a jednak ......
Cytat:
To mnie nauczyło, że trzeba latać w zajebistej ekipie. Nikt cię wtedy nie ruszy.
Raz tylko nie udało mi się walnąć fury. To była vectra. Wkładam grata, przekręcam kluczyk, a tam zapłonu nie ma. Podłączyłem pod setkę, a tam tak samo nic. Patrzę, co mu jest, sprawdzam akumulator - działa. Ale po przepięciu kostki w ogóle się kontrolki nie zapaliły. Cham miał swój cwany patent.
a jednak ......
nie dlugo biore sie za jakies zabezieczenia u siebie a patentow mam sporo wiec latwo nie bedzie odjechac 8)
chociaz nie wiem czy ktos bedzie zainteresowany 20 letniem autem ...
u znajomego troche grzebalismy ; trzy odciecia + alarm + blokada kiery na dole i zlodziej to co najwyzej sobie posiedzi
bo nie odpali auta wogule a z blokada to moze pudzian by sobie poradzil
kiedys probowali go ukrasc dwa razy za drugim jak sie nie udalo odpalic to debile pocieli prawie cala instalacje w aucie
szkoda ze nie bylo dyktafonu w aucie bo chcialbym slyszec jak sie k... sypaly gdy nie mogli odpalic
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
dobry zlodziej to wszystko ukradnie nawet auta nie musi odpalac ,wystarczy wciagnac na lawete lub cos podobnego
uwierz mi z moja gleba nie da sie wciagnac normalnie auta na lawete zeby nie wiem jak mocna miec wciagarke czy przodem czy tylem to nie bardzo jest jak ; wiem bo raz bylem lawetowany i dobrze ze mam brata z laweta to pol godziny kombinowalismy jak wjechac na lawete mimo ze ma dlugie podjazdy ; auto wieszalo sie progami i wydechem
najlepszy sposob z wciaganiem to mieli chyba w niemczech ; kradli smierciara ktora wciagala auta do srodka
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
chociaz nie wiem czy ktos bedzie zainteresowany 20 letniem autem ...
ja mialem tyle szczescia ze naszedlem zlodzija!!! zdazyl rozwalic zamek w drzwiach, długa historia. po tym incydencie moja malenka to twierdza 3 zabezpieczenia
Łukasz napisa/a:
landcar napisa/a:
takie rzeczy to sie robi z glowa i rozumem
jak pewnie czytales grupa niejakiego Gicy tez robiła to z glowa poza tym skladaj lepiej zdania bo wyglada na to, ze potrafisz a to porzadne forum
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-08-30, 00:55 Re: .
kamil.k napisa/a:
landcar napisa/a:
dobry zlodziej to wszystko ukradnie nawet auta nie musi odpalac ,wystarczy wciagnac na lawete lub cos podobnego
uwierz mi z moja gleba nie da sie wciagnac normalnie auta na lawete zeby nie wiem jak mocna miec wciagarke czy przodem czy tylem to nie bardzo jest jak ; wiem bo raz bylem lawetowany i dobrze ze mam brata z laweta to pol godziny kombinowalismy jak wjechac na lawete mimo ze ma dlugie podjazdy ; auto wieszalo sie progami i wydechem
najlepszy sposob z wciaganiem to mieli chyba w niemczech ; kradli smierciara ktora wciagala auta do srodka
moja na lawete po dzwonie w toruniu wciagal koles tez okolo 30-40 min . zawisla w polowie przez wydech i ani rusz. a mam tylko -60/60.
no stary ... masz jakieś doświadczenie
pewnie naogladal sie filmow w ktorych kradli same kozy wjechac moim na lawete sie nieda w piec minut
jedyna mozliwosc jaka przychodzi mi do glowy to go wniesc na lawete ale jak sami zlodzieje stwierdzili w wywiadzie tak sie nie kradnie bo za duze ryzyko
hehehehehe lektura naprawde super .. policja sie cieszy ze rozbila jedna taka grupe ale w polsce na bank dziala takich setki .. tak wiec to wszystko to kropla w morzu potrzeb .. ale lekturka dobra i daje do myslenia troszke, musze sobie sam pogrzebac przy zabezpieczeniu bo jak widac z domowymi zabezpieczeniami maja najwiekszy problem .
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
hehehehehe lektura naprawde super .. policja sie cieszy ze rozbila jedna taka grupe ale w polsce na bank dziala takich setki .. tak wiec to wszystko to kropla w morzu potrzeb .. ale lekturka dobra i daje do myslenia troszke, musze sobie sam pogrzebac przy zabezpieczeniu bo jak widac z domowymi zabezpieczeniami maja najwiekszy problem .
W tych czasach juz sie raczej nie kradnie kilkunastoletnich aut, wiec nie ma sie co martwić. Ewentualnie komuś mogą chcieć ładne RSy podpieprzyć.
menel napisa/a:
moja na lawete po dzwonie w toruniu wciagal koles tez okolo 30-40 min . zawisla w polowie przez wydech i ani rusz. a mam tylko -60/60.
Nie kazda laweta ma lamane podjazdy na ktorych mozna zawisnac na progach. Koledzy nigdy nie widzieli lawety z podnoszona hydraulicznie platforma? Przod platformy podnosi sie tak, ze ta razem z najazdami tworzy plaska powierzchnie po ktorej pod gorke (pod niewielkim katem) wciaga sie samochod. Nie ma takiej gleby ktora na to nie wjedzie. Nie takie fury jak wasze jakos np na tory wyscigowe dojezdzaja Wiec nie spal bym tak spokojnie tylko dlatego ze mam glebe