Wysany: 2006-08-26, 23:14 Szpetne beemki w Toruniu
Zrobiłem taką oto nagrodę na zlot w Toruniu
[img][/img]
Następnie komisja w składzie: RoboCop,Bruner,korzuch,menel,mój brat Tomek i ja wybraliśmy najbardziej festyniarską beemkę zlotu
[img][/img]
[img][/img]
Niestety gość chyba wyczuł co się święci i dał nogę ze zlotu
W związku z tym nagrodę otrzymał ten kto zajął drugie miejsce
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Zdjęcia nie do końca oddają ogrom tragedii jaka spotkała te beemki.
Gratulacje
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Dwa znaczki: ///M i 316i to już faktycznie tragedia
A jaka była reakcja tego pana z czerwonej e30 ? Na początku zmieszany, a potem uśmiechnięty czy cały czas nie kumał o co biega ?
_________________ Niemcy każdy samochód projektują tak, aby można było do niego przyczepić działo i w razie wojny podbić świat.
Wysany: 2006-08-27, 00:26 Re: Szpetne beemki w Toruniu
ChriS napisa/a:
Zrobiłem taką oto nagrodę na zlot w Toruniu
Następnie komisja w składzie: RoboCop,Bruner,korzuch,menel,mój brat Tomek i ja wybraliśmy najbardziej festyniarską beemkę zlotu
gratuluje pomysłu niezły ,ubaw
_________________ Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.
pomysl zajefany
swietnie mnie to rozbawilo ale z 2 strony szkoda czlowieka tyle sie nameczyl przy aucie a my sie smiejemy ciekawe czy wie dlaczego akurat on dostal nagrode... chociaz z 3 strony teraz po namysle to chyba bardziej szkoda mi beemki niz wlasciciela
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-08-27, 03:45
hehe, szkoda ze uciekl ten koles od tej zoltej ale faktycznie zczaila sie jego kobitka i chyba nie chcieli kaszany
jutro wkleji shrek czarna e30 ktora ominelismy bo stala za kiblami i za wjazdem , moglaby byc ostra konkurencja..
Dixi ma racje szkoda człowieka,fura wygląda jak wygląda,ale widać włożyl w nią dużo pracy,dla niego jego auto jest najpiekniejsze.Przyjechał na zlot pewnie dlatego,że uwilebia marke BMW tak samo jak wy,za rok mozliwe ze nie przyjedzie wcale, ba może nawet zamieni auto na jakiegos wałweja.Uważam,ze ta nagroda skoro juz jest to powinna byc przyznawana na forum a nie osobiscie.Nie każdy preferuje original style czy jakies tam inne,na klapie ma 316 bo tak pewnie miał od nowsci a znaczek "M" zapodał bo pewnie chciał mieć jakis element związany z tym kultowym modelem.Osobiscie tak samo jak wy uważam,ze ładownie 100kg laminatu z allegro do bmw to profanacja tej marki,ale każdy ma swój gust.Przeglądajac auta "komisji" w dziale "nasze smigiełka" która przyznała tę nagrodę,jakos szczęka z wrażenia mi nie opadła.Pewnie zaraz zostane ostro skrytykowany za to napisałem,ale poprostu wyraziłem swoją opinie na temat tej "nagrody".Pozdrawiam Bartek
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-08-27, 10:40
Niby masz racje bo to jednak jest publiczne zbijanie sie z gościa..
Ale prawda jest też taka że srobił taka wioche ujakich mało....
Co inego już ta żółta bo tamten dowalił festyniarskie ospojlerowanie..ale ten koleś wyszedł z założenia tjuning naklejkowy...bo przecież prócz wszelkiego rodzaju naklejek i spojlera wyglądajacego jak z desek to nie zrobił przy niej nic....nawet jej nie zglebił...więc jednak zbyt wiele pracy w to auto nie wsadził....więc już nie róbmy z niego jakiegoś męczennika......tutaj bardziej ta betka cierpi....
Ale to też tylko moje zdanie.....
PozdrOOfki....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Gość który dostał nagrodę faktycznie był zmieszany i za bardzo nie kumał o co chodzi.
Nagroda była za "tuning"-my wiemy o co chodzi ,a on może żyć w niewiedzy.
Faktycznym zwycięzcą była ta żółta-trzeba było ją widzieć na żywo,aż płakać się chciało.
Teraz już się nie da cofnąć nagrody.Na następny zlot postaram się przygotować nagrodę za najładniejszą beemkę zlotu.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Może po przeczytaniu tego wszystkiego własciciel za rok zaskoczy nas wszystkich zdejmie naklejki i inne gadżety ,swapnie slinik na cos konkretnego i zdobedzie nagrodę najładniejszego auta zlotu.
Wysany: 2006-08-27, 12:02
ta ostatnia byla debesciak
czerwona 1.6 byla na 2 miejscu ,szkoda ze zolta uciekla. silnik miala sprayem pomalowany tak ze i na kable polecialo
szef, nagroda byla przyznana przez forumowiczy ktorzy byli na zlocie wiec przeciez to samo..
bylo duzo e36 ktore wygladaly jak z kosmosu ale w nich bylo widac ogrom wlozonej pracy.np full spoilerow,szpachli itd ale ladnie spasowane,idealnie pomalowane,oryginalne lampy lexus,felgi 17 skrecane wiec taki niby prawdziwy TUNING SHOW.
Niestety zabraklo mnie w tym roku w Toruniu,ale mam pytanko:Czy była ta alpina e36 ktora została okrzynięta autem zlotu w zeszłym roku?Jesli tak to jakich zmian własciciel dokonał?
yo!
alpina była i upalała dętke jak trzeba jak komus sie to oczywiscie podoba co do zmian nieogladałem tego auta wolałem z barabusem i menelem pogadac
pozdro
Wysany: 2006-08-27, 17:33
tak, na fotce to ja i chyba wiem co teraz kupie po stracie mojej
szkoda ze zakrylem srebrne plomienie na boku, troche ich tam jest.
na alpina e36 nie glosowalismy bo juz sie przejadla, ile razy moze wygrywac na najwiekszy wies tuning,poza tym pierwszy raz palila kapcie jedne za drugim i to ostro,pozniej latala po torzez na czas. koles w koncu troche wykorzystuje jej moc.
jak dla mnie to festynem jest taka nagroda ..bo nie nabijamy sie z wlascicieli ale z samej marki powodzenia przy krytykowaniu innych bo tak najprosciej ... musicie zrozumiec ze jeden woli matke inny corke .. tak wiec to co sie wam NIE podoba dla tych wlascicieli moze byc wszystkim .. i odwrotnie .. jak dla mnie to jest jakies ograniczenie z waszej strony ale mam nadzieje ze ktos z tych nagrodzonych przywita was z taka sama nagroda za wasze poglady pozdrawiam hehehehe
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW